Obnoviť stránku

34" LG 34UC87C Curved Ultrawide

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" LG 34UC87C Curved Ultrawide

Profesionálny monitor pre graficky náročných používateľov s vysokým rozlíšením QHD, ultra širokým pomerom strán 21:9 a zahnutou obrazovkou. Monitor je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, ale aj vývojárov, grafikov alebo dizajnérov. Poskytne luxusnú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. IPS displej s 99% pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Prirodzenejšie vnímanie prehnutej obrazovky
  • Extra širokouhlý (21:9) pre náročnú prácu a filmy
  • Vynikajúce farby a pohľad z uhla bez skreslenia
  • Vysoké rozlíšenie pre jemnosť detailov
  • Správna poloha nastaviteľná výškou
  • Výkonné reproduktory s technológiou MaxxAudio ušetria miesto na stole

Naozaj veľký

Na gigantickej 34" ploche budú aj drobné detaily vykreslené s čistotou rozlíšenie QHD. Chvália sa vysokým typickým kontrastom pre živé farby aj hlbšiu čiernu. K tomu má extra široký pozorovací uhol, čím povyšuje sledovanie na kvalitný obrazový pôžitok, ktorý vám nenaruší skreslenie obrazu ani pri sledovaní z uhla.

Kvalitný obraz

Vďaka schopnosti IPS panelov môže LG dosahovať minimálnych zmien v teplote farieb. Obraz sa zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Zvyknite si na nádherný obraz v každej situácii, či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať.

Praktický komfort

Aby zostal váš stôl priestranný, iste uvítate ozvučenie s výkonom 2 x 7 W. Ergonomický stojan optimalizuje polohu obrazovky výškou a náklonom, aby ste mali hlavu v správnej polohe a zostali dlhšie produktívni. Ak chcete displej prichytiť na iný stojan alebo na stenu, je možné ho uchytiť montážnym systémom VESA.

Kód:  WK060a1o14
Produktové číslo:  34UC87C-B.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12