Obnoviť stránku

34" HP Envy

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" HP Envy


Nechajte sa pohltiť hernými zážitkami

Monitor HP Envy 34 prináša vďaka prehnutej obrazovke exkluzívny pohľad so špičkovou kvalitou zobrazenia s veľmi jemným WQHD rozlíšením, ktoré poskytuje dokonale ostrý obraz do najmenšieho detailu. Elegantný dizajn a špičková výbava vytvára z tohto monitora ideálneho kandidáta pre multimediálnu zábavu, ale aj vysoké pracovné nasadenie.


Kľúčové vlastnosti monitora HP Envy 34

  • 34" VA panel s prehnutím 1 800 R
  • WQHD rozlíšenie (3 440 × 1 440 px)
  • Doba odozvy 6 ms
  • Antireflexný povrch
  • Kontrastný pomer 3 000:1
  • 1× HDMI. 1× DisplayPort, 3× USB 3.0
  • Nastavenie výšky displeja
  • Sklon: -5 až + 23°
  • Kvalitný zvuk s reproduktormi B & O

VA panel s úžasnými farbami

Špičkový širokouhlý VA panel oživí všetky zobrazené detaily a dodá im úžasne konzistentné farby a bohatý kontrast. Navyše sa postará o vynikajúcu viditeľnosť zo všetkých vodorovných a zvislých pozorovacích uhlov s veľkosťou 178°. Vďaka 100% pokrytiu farebného priestoru sRGB sú farby reprodukované s vysokou presnosťou a monitor je tak vhodný aj na prácu s fotografiami a videom.


Prehnutý displej s WQHD rozlíšením

Nechajte sa pohltiť dychberúcim obrazom s impozantným rozlíšením 3 440 × 1 440 pixlov. Prehnutý monitor okolo vás premietne 5 miliónov pixlov a postará sa tak o úchvatný pohľad v neuveriteľne ostrých detailoch. Priblížením bočných strán bližšie k očiam poskytuje displej neuveriteľne realistický obraz a oveľa prirodzenejšie zorné pole.


Ostrý obraz v každom detaile

HP Envy sa pýši vysokou obnovovacou frekvenciou 100 Hz, ktorá je 2× vyššia než je tomu u štandardných monitorov. Vďaka tomu si môžete dopriať plynulé hranie hier, ostrejšie zobrazenie objektov a čistejšie podanie detailov. Každá rýchlejšia akcia je vykreslená ostro a dáva vám priestor na citlivú a rýchlu reakciu.


Bohatý zvukový zážitok

Súčasťou monitoru sú integrované reproduktory z dielne Bang & Olufsen. Mimoriadne bohatý zvuk dodáva multimediálnej zábave oveľa autentickejší zážitok. Výhodou je tiež vstavaná HD webkamera s mikrofónom a Skype certifikáciou, vďaka ktorej sa ľahko spojíte s priateľmi, rodinou alebo kolegami cez videokonferenciu.


Moderná konektivita

Monitor je vybavený hneď niekoľkými modernými konektormi. Pripojiť ho môžete cez obľúbené HDMI alebo DisplayPort. Triumfom je však rozhranie USB-C, ktoré dokáže prenášať kvalitný obraz z vášho notebooku, ale samotný notebook aj súčasne nabíjať. Nechýba ani praktické USB 3.0 rozhranie na pripojenie ostatných multimediálnych zariadení.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 34 " (86,36 cm)
Rozlíšenie 3440 × 1440

Konštrukcia

Konštrukcia Prehnutá

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Obnovovacia frekvencia 100 Hz
Odozva 6 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Natívny kontrast 3000:1
Povrch displeja Matný
Technológie FreeSync

Pomer strán

Pomer strán 21:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, USB-C, DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 2 ×
USB 3 ×

Vlastnosti a funkcie

Výbava Reproduktory, Webkamera

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 80,98 cm
Výška 19,82 cm
Hĺbka 47,65 cm
Hmotnosť 11,4 kg
Kód:  WP094q
Produktové číslo:  W3T65AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18