Obnoviť stránku

34" AOC u3477Pqu

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" AOC u3477Pqu

Spoločnosť AOC patrí k vedúcim výrobcom počítačových displejov a dlhé roky skúseností sú poznať na každom výrobku. Nový model so skvelou uhlopriečkou 34 palcov zaujme nielen profesionálnych nadšencov . Mnoho používateľov totiž túži po veľkej pracovnej ploche, prípadne rovno po duálnom zapojení monitorov, ale miesta na stole je vždy poskromne. Preto zvoľte riešenie v podobe jedného monitora s extrémne širokouhlým rozlíšením.
To sa zastavilo na hodnote 3440 × 1440 bodov a ponúkne dokonalé zobrazenie detailov. Úplnou samozrejmosťou, je použitie technológie IPS, ktorá má výrazný vplyv na bezchybné zobrazenie farieb aj z veľmi rôznych uhlov. Správnej ergonómii napomáha aj šikovne polohovateľný držiak s možnosťou otočenia o 90°.
Výrazne zväčšená plocha umožňuje hneď niekoľko predtým nepoznaných záležitostí. Môžete, napríklad zvoliť obraz v obraze a hrať hry na svojej obľúbenej konzole a do toho komunikovať s priateľmi na sociálnych sieťach. Ak sa však skôr venujete práci, iste oceníte možnosť používať viac okien súčasne . U takto vybaveného modelu sa myslelo aj na podporu pripojenia periférie. Hneď po ruke tak budete mať dva USB 3.0 konektory a dokonca ďalší pár v staršom štandarde 2.0. Prenos obrazu potom zaisťuje DisplayPort, HDMI, DVI-D aj postarší D-Sub.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK240b
Produktové číslo:  u3477Pqu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18