Obnoviť stránku

34" Acer X34A Predator

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" Acer X34A Predator

Úžasné zakřivení

Úžasné zakrivenie

Nechajte sa uniesť intenzívnou hrou vďaka 34 " zakrivenému displeju s pomerom strán 21:9. Zakrivenie vám pomôže si skôr všimnúť blížiacich sa hrozieb a lepšie si pozrieť obľúbené miesta. Herné svety sa intenzitou zážitku dostávajú na úplne novú úroveň a váš pôžitok z hry sa zmení raz a navždy.

Plynulé hraní

Plynulé hranie

Hrajte hladko ako po masle - tak, ako ste o tom vždy snívali. Technológia NVIDIA G-SYNC sa prispôsobí obnovovacej frekvencii vášho monitora radu Predator X s výkonnou grafickou kartou a eliminuje tak sekanie obrazu a minimalizuje oneskorenie.

Možnost přetaktování

Možnosť pretaktovania

Rozdrvte konkurenciu extrémnym pretaktovaním obnovovacej frekvencie. Zvýšte ju na 100 Hz pomocou displeja na obrazovke a doprajte si dokonalý zážitok z hry.

Dokonalý obraz

Dokonalý obraz

Tento displej s rozlíšením ultrawide QHD s technológiou Predator ColorPlus sa pýši množstvom nádherných pixelov. 100 % farebný gamut sRGB a šesťosové nastavenie farieb dokonale oživí hry a technológia IPS vylepší farby na maximum.

Stvořeno pro hráče

Vyrobený pre hráča

Získajte výhodu v hre s technológiou Predator GameView. Vlastné nastavenie zosilnenia tmy vám umožní vidieť v tme a vďaka zameriavaniu budete úspešnejšími zabijákmi. Vylaďte a uložte si nastavenie s tromi vlastnými profilmi a dosiahnite úplnú dominanciu.

Agresivní dizajn

Agresívny dizajn

Vylepšite si stôl vďaka dynamickým uhlom, jemnému ožiareniu okolia a futuristickej hliníkovej základni. Dizajn ZeroFrame umožňuje nastaviť bezproblémové konfigurácie viacerých monitorov. Vaša herná zostava ešte nikdy nevyzerala tak dobre.

Epický zvuk

Epický zvuk

Vylepšite zvuk na maximum vďaka dvom vstavaným 7 W reproduktorom s technológiou DTS Sound. Zážitok z hry si teraz vychutnáte so špičkovým zvukom.

Snížení únavy

Zníženie únavy

Bojujte celé hodiny vďaka technológiám Predator EyeProtect 's Flicker-less, Blue-light Filter, ComfyView a Low-dimming. Doprajte úľavu tiež svojmu krku vďaka flexibilnému nastaveniu sklopenia a úprave výšky.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Technológie G-Sync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO099i5b
Produktové číslo:  UM.CX0EE.A01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16