Obnoviť stránku

34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver

LCD monitor 34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver získal z výroby panel typu VA. VA sa na osi kvalita – cena umiestnil na pozíciu medzi kvalitné IPS a kritizované TN. Oproti TN tieto panely ukazujú sýtejšiu čiernu a zlepšujú kontrast.

Parametre obrazovky 34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver

LCD monitor Acer meria v uhlopriečke 34 " a má rozlíšenie 3440 × 1440 px. Veľkosť 34 " je výborná v situácii, kedy potrebujete ušetriť miesto, ale malý monitor by vás v práci obmedzoval. Veľký monitor odporúčame napríklad kartografom. Na pohodlie pri práci má účinok rovnako aj pomer strán obrazovky 21:9. Patrí preto medzi širšie monitory s väčšou vodorovnou dĺžkou, ktoré viac využijete napríklad na prácu s grafikou či multimédiá všeobecne.

Nielen pre gejmerov má obzvlášť veľký význam odozva. Každý výrobca si tento pojem vysvetľuje inak, môžeme ale povedať, že táto hodnota definuje čas, za ktorý dôjde k zmene farby pixelu. Hráči, ktorí sa zúčastňujú turnajov nepôjdu s touto hodnotou ďaleko nad 3 ms. U 34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver výrobca stanovil odozvu 4 ms. Ďalšou podstatnou vlastnosťou je aj obnovovacia frekvencia, teda počet obnovení obrazu na obrazovke za sekundu. LCD monitor pracuje s kmitočtom 100 Hz, tzn. hodnota, ktorá menej zaťažuje zrak.

Ďalšie vlastnosti LCD monitora 34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver

  • Pomer strán 21:9 je vhodný predovšetkým na sledovanie médií
  • Odozva 4 ms znamená ostrý obraz v hrách
  • FreeSync funkcia na riešenie trhania obrazov v hrách
  • Vo výbave tohto monitora nájdete aj reproduktory, ktoré budú stačiť na nenáročné použitie

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO025h8n
Produktové číslo:  UM.CE7EE.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08