Obnoviť stránku

32" Toshiba 32W1333G

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Toshiba 32W1333G

Televízor Toshiba sa chváli vysokou kvalitou zobrazenia za nie príliš veľa peňazí. Jeho obrazovka disponuje širokouhlým HD Ready rozlíšením. O vysoký jas, skvelý kontrast a živé farby pri zníženej spotrebe sa potom postará LED technológia podsvietenia, vďaka ktorej je televízor navyše veľmi tenký. Sledovanie je možné prakticky z akéhokoľvek uhla a užijete si tiež precízny zvuk, o ktorý sa postará dvojica integrovaných reproduktorov NICAM Stereo s technológiami Virtual Surround Sound či Dolby Digital Plus.
Televízor má aj pokročilé obrazové funkcie, ako je sofistikované zobrazenie 24p, takže si vychutnáte filmy z diskov Blu-ray presne tak, ako chcel sám režisér. Obrazovka s pokročilým riadením Active Motion & Resolution má obnovovaciu frekvenciu 50 Hz a zariadi ostrý obraz pri športových podujatiach, akčných filmoch či hraní konzolových hier.
Svoje obľúbené televízne relácie budete môcť sledovať bez nutnosti pripájaní či nákupu set-top boxov, pretože televízor v sebe má už zabudovaný DVB-T a DVB-C tuner. USB konektor slúži na zobrazenie fotografií aj na prehrávanie vašich videí a hudby. Pripojenie prehrávačov i konzol pojme konektor HDMI, komponentný aj kompozitný vstup a s digitálnym zvukovým výstupom pripojíte aj domáce kino.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,5 cm
Výška 49,8 cm
Hĺbka 21,5 cm
Výška bez podstavca 45,3 cm
Hĺbka bez podstavca 8,95 cm
Hmotnosť 9,5 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WB032h6m
Produktové číslo:  32W1333G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01