Obnoviť stránku

32" Toshiba 32L2433DG

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Toshiba 32L2433DG

Televízor z modelového radu Toshiba L2 ponúka moderné technológie zabalené do elegantného, \u200b\u200bštýlového a funkčného dizajnu. O vynikajúci obraz sa stará obrazovka s uhlopriečkou 81 cm , Ktorá disponuje rozlíšením FullHD a LED podsvietením . Pri sledovaní sa tak môžete tešiť na skvelé podanie farieb, ostré detaily v každej situácii a široký pozorovací uhol. Obrazovej kvalite napomáha aj technológie AMR + 200 , Ktorá zaisťuje hladké a plynulé zobrazenie pri akčných scénach. Samozrejmosťou je prítomnosť integrovaného tunera DVB-T , Vďaka ktorému nemusíte riešiť dodatočný nákup set-top boxu. Vo výbave nechýba ani tuner DVB-C pre príjem digitálnych káblových programov.
Televízor poskytuje široké možnosti pripojenia ďalších zariadení. Vďaka dvom konektorom HDMI môžete k televízoru ľahko pripojiť DVD prehrávač či mobilný telefón. Televízor môžete pomocou vstupného portu D-Sub tiež využiť ako monitor pre váš počítač a vychutnať si multimediálny obsah na veľkej ploche. Podpora užitočné technológie MHL znamená, že môžete s jedným káblom súčasne nabíjať mobilné zariadenia podporujúce túto technológiu a zároveň zobrazovať zvukový a video obsah. Rýchly prístup ku všetkým vašim obľúbeným filmom umožňuje USB konektor , Ktorý je pripravený pre pripojenie externých diskov. Kvalitný zvukový výstup zabezpečujú dva reproduktory s výkonom 2 x 7 W , Prípadne je k dispozícii aj výstup pre slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,5 cm
Výška 47,8 cm
Hĺbka 18,3 cm
Výška bez podstavca 44,2 cm
Hĺbka bez podstavca 7 cm
Hmotnosť 5,5 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WB032h9a
Produktové číslo:  32L2433DG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06