Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

32" Thomson 32HE5606

4,5 125 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Thomson 32HE5606

Android Smart TV

Smart televízor Thomson 32HE5606 je vybavený kvalitnou LED obrazovkou s uhlopriečkou 82 cm a HD rozlíšením, ktoré zobrazí všetky detaily v úžasne živých farbách. Na bezproblémový príjem vysielania v novom digitálnom štandarde je televízor Thomson vybavený DVB-T2/S2/C tunerom. Operačný systém Android Oreo 8.0 umožní prístup k nekonečnej multimediálnej zábave a k obľúbeným službám Google Play, Netflix a YouTube. O plynulý beh systému a aplikácií sa postará výkonný štvorjadrový procesor.


Operačný systém Android

Operačný systém Android

S technológiou Android TV získate prístup do sveta multimediálnej zábavy. Objavujte filmy, hry, hudbu a množstvo zaujímavých aplikácií, vďaka ktorým získa používanie televízora nový rozmer. Samozrejmosťou je prístup k internetu cez webový prehliadač a podpora obľúbených VOD služieb.

Ovládanie hlasom

Ovládanie hlasom

Nájdite svoj obľúbený obsah pomocou hlasového vyhľadávania. Stačí stlačiť tlačidlo na diaľkovom ovládaní a opýtať sa. Už žiadne zložité zadávanie textov či prezeranie ponúk. Teraz získate prístup k požadovaným aplikáciám alebo videám v priebehu okamihu.

Technológia Chromecast

Technológia Chromecast

S technológiou T-Cast môžete ovládať televízor pomocou vášho smartfónu. Aplikácia umožní zobrazovať mobilný obsah na veľkej obrazovke alebo nahrávať obraz aj zvuk priamo do vášho mobilného zariadenia. Ľahko urobíte záznam televíznej obrazovky, ktorý můžete okamžite zdielať na sociálnych sieťach.

Google Play

Google Play

Televízor Thomson 32HE5606 so službou Google Play ponúka neobmedzený prístup k filmom, televíznym seriálom a športovým prenosom. Získate aj prístup k niekoľkým tisícom aplikácií a hier, ktoré si môžete ihneď nainštalovať. Google Play sa postará o nekončiacu zábavu pre všetkých členov vašej rodiny.

YouTube

YouTube

S aplikáciou YouTube môžete sledovať aktuálne video trendy z celého sveta – od najhorúcejších hudobných videí až po novinky v oblasti hier, zábavy, spravodajstva a podobne. Prihláste sa k obľúbeným kanálom, zdieľajte ich s priateľmi a prezrite si obsah na ľubovoľnom zariadení.

Netflix

Netflix

V ponuke zábavy nechýba ani podpora jednej z najpopulárnejších televíznych staníc s veľkým množstvom populárneho obsahu. Netflix ponúka pre každého niečo. Môžete sledovať obľúbené televízne programy, vrátane ocenených originálnych seriálov Netflix, filmov a dokumentov.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 24 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 38 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu Local Diming

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,2 cm
Výška 48,5 cm
Hĺbka 18,2 cm
Výška bez podstavca 43,5 cm
Hĺbka bez podstavca 11 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 61 cm
Hmotnosť 4,5 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna, Strieborná

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WK680g5l
Produktové číslo:  32HE5606

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11