Obnoviť stránku

32" Thomson 32FA3103 čierna

4,7 47 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Thomson 32FA3103 čierna

Moderný LED TV radu A3 od spoločnosti Thomson je vybavený radom funkcií, ktoré spĺňajú tie najvyššie nároky každého užívateľa. Čistý Full HD obraz si užijete na uhlopriečke 81 cm. Rýchle športové aj akčné scény bez rozmazaného obrazu sú zaručené vďaka Clear Motion Index s hodnotou 100 Hz. Pre príjem signálu poslúži anténny (DVB-T) alebo káblový (DVB-C) tuner. Jednoduchá elegancia a jedinečný dizajn dodá vášmu domovu nádych exkluzivity.

Bohaté funkcie

Klasický papierový TV program až na 8 dní dopredu plne nahradí funkcie EPG, a keď práve nebudú dávať váš obľúbený program, môžete využiť multimediálny prehliadač USB. Po pripojení externého disku alebo flash pamäte si môžete prehrať váš obľúbený film, hudbu alebo si prezrieť rodinné fotografie z dovolenky. Vhod môže prísť aj funkcia rodičovskej kontroly a hotelový mód. Čerešničkou na torte je nízka spotreba, vďaka ktorej televízor patrí do energetickej triedy A+.

Široké možnosti pripojenia

Dvojica HDMI konektorov poslúži k prenosu audio i video signálu napríklad z videokamery alebo počítača. K dispozícii je aj klasický konektor SCART. Slot CI+ je pripravený pre dekódovaciu kartu platených programov. Multimédiá z prenosného disku prehráte pomocou konektora USB. Súkromnú zábavu zaistí zdierka pre slúchadlá, takže nebudete nikým rušení a ani vy nebudete nikoho rušiť.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,5 cm
Výška 48 cm
Hĺbka 19 cm
Výška bez podstavca 43,5 cm
Hĺbka bez podstavca 9 cm
Hmotnosť 6,4 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK680e6
Produktové číslo:  32FA3103

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18