Obnoviť stránku

32" TELEFUNKEN T32TX189DLBP-W bílá

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" TELEFUNKEN T32TX189DLBP-W bílá

LCD televízor TELEFUNKEN je skvelým zobrazovacím prostriedkom pre užívateľov, ktorí starostlivo zvažujú pomer úžitkových vlastností k obstarávacej cene. Na uhlopriečke 81 cm s HD Ready rozlíšením ponúka vysokú zobrazovacie frekvenciu 100 Hz . Ideálne bude ako druhá televízia v byte, umiestnená napríklad v spálni alebo kuchyni. LED podsvietenie dodáva obrazu sýte odtiene farieb a jemné detaily a zároveň znižuje spotrebu elektrickej energie. So svojím SLIM rámčekom a moderným dizajnom sa televízia hodí do každého interiéru.
DVB-T/C tuner sa postará o príjem digitálneho pozemného a káblového televízneho vysielania, dopĺňa ich aj klasický analógový tuner. Funkcia EPG prijíma spolu s obrazovým signálom aj televízny program, ktorý si môžete prezrieť priamo v televízii. Zvládne nahrávať relácie na USB disk , Takže už neprídete o žiadny diel svojho obľúbeného seriálu, ak práve nebudete doma v čase jeho vysielania. Okrem USB portu ponúka televízia 2x HDMI , SCART a VGA (D-Sub) konektory, PC audio a AV vstup a tiež výstup na slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 7 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  TF001l2
Produktové číslo:  T32TX189DLBP-W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17