Obnoviť stránku

32" TELEFUNKEN T32TX182LBP-W bílá

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" TELEFUNKEN T32TX182LBP-W bílá

LED televízor značky Telefunken ponúka jemné HD ready rozlíšenie, s ktorým si užijete obsah s dokonalú ostrosťou a skutočným bohatstvom detailov. S najmodernejším podsvietením LED usporíte elektrickú energiu , Vychutnáte si neskutočnú úroveň čiernej i dokonale jasnú bielu, čo vo výsledku prináša nielen vysoký dynamický kontrastný pomer. Vďaka stredne veľkým rozmerom panelu sa tiež jedná o skvelý zobrazovacie prostriedok pre väčšinu obývacích izieb .
Súčasťou televízora je tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania, elektronický programový sprievodca (EPG) a teletext. Lahôdkou je integrovaný tuner pre digitálne káblové vysielanie , Ktorý ušetrí pravidelné výdavky za prenájom nutného set-top boxu. Príjemným rozšírením je potom USB port , Z ktorého môžete nielen prehrávať fotky, video a hudbu, ale aj na neho zaznamenávať televízne vysielanie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,3 cm
Výška 48,8 cm
Hĺbka 18,5 cm
Výška bez podstavca 45 cm
Hĺbka bez podstavca 3,9 cm
Hmotnosť 10 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Biela
Kód:  TF001l
Produktové číslo:  T32TX182LBP-W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08