Obnoviť stránku

32" TCL H32B3803

4,9 19 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" TCL H32B3803

Detaily!

TCL H32B3803 ponúka HD Ready rozlíšenie 1366x768 na 24 "uhlopriečke, frekvenciu obrazu 100 Hz, prehrávanie médií z USB flashdiskov a mnoho ďalšieho. DDHD obrazový procesor vykresľuje snímky s väčšou ostrosťou a hĺbkou. Prítomných je tiež VESA uchytenie s rozmerom 100 x 200 mm.

Pobavte svojich priateľov

Zdieľajte obsah s integrovaným USB multimediálnym prehrávačom a ukážte priateľom svoje fotky alebo video na obrazovke televízie. Z vášho USB zariadenia môžete prehrať nielen obrazový materiál, ale aj počúvať obľúbenú muziku. Po dokúpení MHL adaptéra dostanete možnosť pripojiť kompatibilný smartphone či tablet a bezdrôtovo zdieľať jeho obsah alebo ovládať televíziu . Pre iný obrazový vstup sú pripravené HDMI konektory.

Plynulé akčné zábery

Vychutnajte si intenzitu športových prenosov alebo akčných filmov. Tento televízor využíva technológiu 100Hz Clear Motion Index k zlepšeniu plynulosti záberov s rýchlo sa pohybujúcimi predmetmi alebo osobami. Budete sa cítiť ako prenesení do srdca akcie aj vo vašej obývacej izbe. Technológia Wide Color Enhancer rozširuje farebné spektrum a zintenzívňuje odtiene, aby ste mohli zažiť obraz v prirodzených farbách.

Dolby Digital Plus

Kvalitu zvuku optimalizuje technológia Dolby Digital Plus, vďaka ktorej sa vám dostane presvedčivého zvukového zážitku. Zabudovaný DVB-C tuner umožňuje sledovanie káblového vysielania priamo v televízore, bez nutnosti ďalšieho prevodníka.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,5 cm
Výška 48 cm
Hĺbka 19 cm
Výška bez podstavca 43,5 cm
Hĺbka bez podstavca 8 cm
Hmotnosť 5 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK690d21
Produktové číslo:  H32B3803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18