Obnoviť stránku

32" TCL 32S6200

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" TCL 32S6200


Ostrý obraz plný detailov v HD Ready rozlíšení

Televízor TCL 32S6200 prichádza s veľkosťou 32“ a s HD Ready rozlíšením, ktoré predstavuje vyššiu úroveň detailov ako pri bežnom TV štandarde.


Nechajte obraz ožiť živými farbami, vyšším kontrastom a vyššou úrovňou detailov

Televízor TCL 32S6200 podporuje HDR, vďaka čomu pracuje s vysokým rozsahom kontrastu, jasu a farieb. Svetlé aj tmavé scény sú vďaka tomu lepšie prekresľované a obraz televízora TCL 32S6200 nepríde o detaily a stane sa skutočne živým.


Systém Micro Dimming sa stará o precízne riadenie kontrastu

Systém Micro Dimming analyzuje obraz a rozdeľuje ho do mnohých samostatných zón, v ktorých optimalizuje úroveň kontrastu do vytvorenia fantastickej hĺbky obrazu a detailov v tmavých aj svetlých scénach. Televízor TCL 32S6200 navyše prichádza s podsvietením panelom Direct LED VA – čierna bude naozaj hlboká a kontrast vysoký.



Smart TV TCL 32S6200 má zvuk pod taktovkou Dolby Audio

Dolby Audio prináša zvuk vo skvelej priestorovosti, kvalite a dynamike. Pri televízore TCL 32S6200 si vďaka Dolby Audio maximálne vychutnáte zvukovú stránku pri filmoch, seriáloch, online videách aj televíznych programoch.


Android TV: skutočný smartový televízor s pestrou paletou funkcií a aplikácií

Televízor Android TV TCL 32S6200 poskytuje obrovské možnosti. Nájdete v ňom vstavanú funkciu Chromecast na zdieľanie a zrkadlenie z mobilných zariadení. Odporúčame stiahnuť si do mobilu aplikáciu TCL Home a MagiConnect pre široké možnosti zdieľania, zrkadlenia ovládania a zapojenia ap. Android TV do inteligentnej domácnosti. V televízore TCL 32S6200 budete mať k dispozícii vstavaný Google Assistant. V Obchode Play sa nachádza nespočetné množstvo aplikácií na sledovanie obsahu, hry, multimediálne prehrávače a mnohé iné aplikácie, prípadne môžete aplikácie inštalovať aj zo súborov apk.


Poruke budete mať inteligentného pomocníka Google Asistent*

Aplikácia Android TV so zabudovanou funkciou Google Asistent*. Pýtajte sa. Povedzte mu, čo má robiť. Je to váš osobný Google, vždy pripravený pomôcť s viac ako miliónom činností. Požiadajte svojho asistenta o predpoveď počasia na zajtra, nájdite ďalší zápas svojho obľúbeného futbalového tímu a ďalšie možnosti.

*Asistent Google nie je v určitých štátoch a jazykoch k dispozícii. Asistent Google vyžaduje pripojenie na internet. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé na službe, zariadení a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach. 



Obchod Google Play: vaše obľúbené aplikácie teraz na vašom televízore! 

V obchode Google Play určite nájdete pre Android TV aplikáciu, ktorá sa vám bude páčiť, či už sa zaujímate o kanály Netflix, YouTube alebo o najnovšie hry. Z obchodu Google Play je možné stiahnuť všetky aplikácie, ktoré potrebujete pre filmy, šport aj video.

TV 32 palcov TCL 32S6200 ponúka YouTube v HDR

Pomocou YouTube môžete sledovať, čo sleduje celý svet, od najobľúbenejších hudobných videí, cez videohry a populárne zábavné programy, až po správy a mnoho ďalších možností. Prihláste sa na odber svojich obľúbených kanálov, zdieľajte s priateľmi a sledujte na ľubovoľnom zariadení. Teraz dostupné aj v kvalite 4K HDR.

NETFLIX: veľa obsahu v HDR kvalite

Netflix je jedným z najväčších internetových televíznych kanálov na svete a ponúka množstvo programov, kde si každý nájde to svoje. Sledujte programy prispôsobené priamo pre vás, vrátane originálnych seriálov a ocenených filmov a dokumentov z dielne spoločnosti Netflix. Teraz dostupné v kvalite 4K HDR.

TV TCL 32S6200 vyniká minimalistickým štýlom

Elegantný dizajn bez rámu skvele dopĺňa technológiu Smart TV. Maximalizuje veľkosť obrazovky a pritom sa skvele hodí takmer do každého interiéru. Ultratenký exteriér TV TCL 32S6200 je vyrobený z vysokokvalitného kovu, ktorý zaručuje nielen jeho odolnosť, ale aj krásny dizajn.




Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 27 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 42 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 72,1 cm
Výška 47,3 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 43 cm
Hĺbka bez podstavca 7,9 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 62,8 cm
Hmotnosť 3,7 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK690a13a
Produktové číslo:  32S6200
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08