Obnoviť stránku

32" TCL 32S5400A

4,7 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -11 %
159 € 179 €

32" TCL 32S5400A

Televízor TCL 32S5400 – skvelá HD kvalita a široké možnosti Androidu TV v tenkom vyhotovení

Televízor Android TV TCL 32S5400 je elegantný spoločník na zábavu s vysokou kvalitou obrazu a širokou ponukou možností. Rozlíšenie obrazu je HD a použitý panel VA kladie dôraz na hlboké podanie čiernej farby a vysoký kontrast, ktorý ďalej zdokonaľuje funkciou Micro Dimming. Pri tomto televízore je podporované aj HDR. Televízor TCL 32S5400 beží na operačnom systéme Android TV so širokou ponukou aplikačného obsahu a možností. Oficiálnym zdrojom pre aplikácie je Google Obchod Play, ale aplikácie môžete získavať aj zo súborov apk. V Obchode Play nájdete množstvo IPTV aplikácií, hier a ďalší obsah. Hry z Obchodu Play si môžete zahrať ako ovládačom, tak aj s gamepadmi, ktoré môžete k televízoru pripojiť bluetoothom. Možnosti TV obsahu rozšírite s HbbTV alebo s červeným tlačidlom. Google Assistant vám môže pomôcť vo svete Androidu, v ktorom si vychutnáte skutočne veľa zábavy. To celé v elegantnom tenkom bezrámčekovom dizajne.

* Google Assistant nie je v niektorých jazykoch a štátoch k dispozícii. Google Assistant vyžaduje pripojenie na internet a k dátam. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb závisí od siete a nemusí byť k dispozícii vo všetkých oblastiach.
*Na použitie hlasového vyhľadávania je potrebné použiť mikrofón z mobilného telefónu, tabletu alebo špeciálneho diaľkového ovládača vybaveného mikrofónom ako je RC802V

Inteligentný televízor TCL ponúka skvelé detaily a ostrý obraz

Ostrý obraz plný detailov v kvalite HD (1366 × 768 pixelov).

HDR ponúka vysoký rozsah farieb a kontrastu pre skvelé detaily

Inteligentný televízor LED TV TCL 32S5400 podporuje HDR, čo je vysoký dynamický rozsah. Vďaka tomu pracuje s vyšším rozsahom kontrastu a farieb a zachováva tak lepšie detaily vo všetkých typoch scén.

Zdokonalený kontrast 32" televízora LED TV TCL 32S5400 s funkciou Micro Dimming

Funkcia Micro Dimming vykonáva analýzu obrazu v tisícoch samostatných zónach a lokálne tak upravuje jas a kontrast. Kvalita obrazu 32" televízora LED TV TCL 32S5400 sa výrazne zlepšuje a má lepší vizuálny zážitok, najmä v tme.

Televízor TCL s kvalitným priestorovým zvukom Dolby Audio

Dolby Audio - zvukový štandard spoločnosti Dolby Laboratories, ktorá dodáva najkvalitnejšie zvukové technológie do kinematografie, kín aj domácností už mnoho rokov. Dolby Audio predstavuje kvalitný a priestorový zvuk, ktorý si vychutnáte v televízore Smart TCL 32S5400 vo všetkých žánroch zábavy.

Multisound – zvuk súčasne z televízora s bluetoothom a slúchadiel

Televízor TCL 32S5400 môže prehrávať zvuk súčasne z interných reproduktorov a pripojených slúchadiel cez 3,5 mm Jack alebo bluetooth. Obidve úrovne hlasitosti možno regulovať samostatne. Jeden člen domácnosti si môže vychutnať počúvanie televízora cez slúchadlá bez toho, aby televízor hral nahlas.

Jednoducho, nekonečná zábava s televízorom Android TV TCL 32S5400

Televízor Android TV TCL je vybavený integrovanou službou Google Home a Google Assistant*. Nájdite si najnovší filmový trhák, skontrolujte skóre zápasu alebo stlmte svetlá – to všetko bez toho, aby ste museli opustiť to, čo práve pozeráte. Služba Android TV tiež umožňuje zdieľať obsah priamo v televízore. Inovatívne funkcie, ako je jednoduché zadávanie úloh, účty pre viacerých používateľov alebo vedľajšie nastavenia, zaisťujú, že obľúbený obsah všetkých členov rodiny bude vždy na prvom mieste. Televízory TCL s operačným systémom Android umožňujú sledovať neobmedzený obsah a vždy v najvyššej kvalite: Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube, HBO Max, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google play movies, Hulu, Rakuten a mnoho ďalších.

*Google Assistant nie je v niektorých jazykoch a štátoch k dispozícii. Asistent Google vyžaduje pripojenie na internet a k dátam. Môžu byť účtované sadzby za prenos dát. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb závisí od služby, zariadenia a siete a nemusí byť k dispozícii vo všetkých oblastiach.

Zoznámte sa s Google Assistantom

Klaďte otázky. Povedzte, čo má urobiť. Je to váš osobný Google, je vždy pripravený pomôcť s viac ako 1 miliónom akcií. Čím viac ho používate, tým viac sa učí a pomáha vám.

  • Spýtajte sa na čokoľvek — hľadajte akýkoľvek obsah. Spýtajte sa Asistenta na zajtrajšie počasie, nájdite ďalšie zápasy obľúbeného futbalového tímu a pod.
  • Povedzte nech vám pomôže — povedzte Asistentovi, aby prehral najnovšiu televíznu reláciu na Netflixe alebo riadil hlasitosť zvuku na televízore, aby otvoril zoznam skladieb z YouTube a pod.
  • Ovládajte domáce zariadenie — teraz môžete stlmiť svetlá alebo ovládať ďalšie inteligentné domáce zariadenia hlasom a to všetko bez toho, aby ste opustili to, čo práve sledujete.

*Google Assistant nemusí byť v niektorých jazykoch a štátoch dostupný. Asistent Google vyžaduje internetové/dátové pripojenie. Môžu byť účtované poplatky za prenos dát. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí od služby, zariadenia a siete a nemusí byť k dispozícii vo všetkých oblastiach 

Obchod Play - všetky aplikácie, ktoré máte radi, priamo v inteligentnom televízore Android TV TCL 32S5400

Televízor Android TV a jeho možnosti znamenajú naozaj nepreberné množstvo zábavy. Čaká na vás rozsiahla ponuka aplikácií z Obchodu Play. Je to teda podobný štýl ako mnohí z vás poznajú z mobilných telefónov s Androidom. Okrem Obchodu Play sa dajú aj aplikácie inštalovať zo súborov APK. Všeobecne v Androide nájdete množstvo obsahu na sledovanie, hry, IPTV aplikácie, multimediálne prehrávače a ďalšie funkcie.

Neobmedzené množstvo filmov, seriálov a oveľa viac

Sledujte neobmedzene filmy, televízne programy a ďalší obsah, teraz v kvalite HDR. Netflix je jedným z najväčších internetových televíznych kanálov na svete s ponukou programov, v ktorých si každý nájde to svoje. Sledujte programy naplánované priamo pre vás vrátane originálnych seriálov Netflix a oceňovaných filmov a dokumentov.

Youtube zadarmo vo vysokom rozlíšení a v HDR kvalite

Na YouTube môžete sledovať, čo sleduje celý svet, od najobľúbenejších hudobných videoklipov cez videohry a populárne zábavné programy až po správy a pod. Prihláste sa na odber kanálov, ktoré máte nalinkované, zdieľajte ich s priateľmi a sledujte ich na ľubovoľnom zariadení. To všetko môžete navyše vo vysokej kvalite HDR. Obsah na Youtube môžete vyhľadávať aj hlasom pomocou mobilnej aplikácie MagiConnect alebo pomocou ovládača Smart BluetoothRC802V, ktorý sa dá k televízoru Smart TCL 32S5400 dokúpiť ako voliteľné príslušenstvo. Vyhľadávať na Youtube možno hlasom aj v češtine či slovenčine.

Televízor TCL 32S5400 má elegantný bezrámčekový dizajn

Zážitok z obrazu lepšie vynikne vďaka bezrámčekovému dizajnu. Navyše vďaka tomuto elegantnému vyhotoveniu sa televízor TCL 32S5400 hodí do každého interiéru.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1280 × 720 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10
Farebná hĺbka 8 bit

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 71,6 cm
Výška 46,7 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 42,4 cm
Hĺbka bez podstavca 7,7 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 68,4 cm
Hmotnosť 3,4 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 27 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 45 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK690a11h1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  32S5400A
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17