Obnoviť stránku

32" TCL 32S5200

4,5 75 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
155 € 169 €

32" TCL 32S5200


Ostrý obraz plný detailov v HD Ready rozlíšení

Modelová séria TCL S52 prichádza s veľkosťou obrazovky 32“ a s HD Ready rozlíšením, ktoré predstavuje vyššiu úroveň detailov ako pri bežnom HDTV štandarde.


HDR: nechajte obraz ožiť živými farbami, vyšším kontrastom a vyššou úrovňou detailov

HDR pracuje s vysokým rozsahom kontrastu, jasu a farieb. Svetlé aj tmavé scény sú tak lepšie prekresľované a obraz nepríde o detaily a na obrazovke televízora TCL 32S5200 sa stane skutočne živým.


Systém Micro Dimming sa stará o precízne riadenie kontrastu

Systém Micro Dimming analyzuje obraz a rozdeľuje ho do mnohých samostatných zón, v ktorých optimalizuje úroveň kontrastu do vytvorenia fantastickej hĺbky obrazu a detailov v tmavých aj svetlých scénach. Televízor TCL 32S5200 navyše prichádza s podsvieteným panelom Direct LED VA – čierna bude naozaj hlboká a kontrast vysoký.



Smart TV TCL 32S5200 ponúka zvuk pod taktovkou technológie Dolby Audio

Technológia Dolby Audio prináša zvuk v skvelej priestorovosti, kvalite a dynamike. Vďaka technológii Dolby Audio si tak s televízorom TCL 32S5200 maximálne vychutnáte zvukovú stránku pri filmoch, seriáloch, online videách aj televíznych programoch.


Android TV: skutočný smartový televízor s pestrou paletou funkcií a aplikácií

Android TV TCL 32S5200 má skutočne obrovské možnosti. Nájdete v ňom vstavanú funkciu Chromecast na zdieľanie a zrkadlenie z mobilných zariadení. Odporúčame stiahnuť si do mobilu aplikáciu TCL Home a MagiConnect pre široké možnosti zdieľania, zrkadlenia ovládania a zapojenia TV do inteligentnej domácnosti. Vstavaný nájdete aj Google Assistant. V Obchode Play sa nachádza nespočetné množstvo aplikácií na sledovanie obsahu, hry, multimediálne prehrávače a mnohé iné aplikácie, prípadne môžete aplikácie inštalovať aj zo súborov apk.



S TV TCL 32S5200 budete mať poruke inteligentného pomocníka Google Asistent*

Môžete sa ho pýtať a dávať mu rôzne úlohy. Nájdete v ňom počasie, športové výsledky, pomôže vám aj s vyhľadávaním obľúbených videí. Dokonca v češtine či slovenčine môžete vyhľadávať vaše obľúbené videá na Youtube, čo je nielen veľmi jednoduché a rýchle, ale aj komfortné. Aj tí najmenší diváci tak môžu v televízore TCL 32S5200 nájsť obľúbené rozprávky bez toho, aby museli poznať abecedu. Stačí im vysloviť názov rozprávky – povedia napríklad „Kremienok a Chocholúšik“ a Smart TV už zobrazí výsledky vyhľadávania. Hlas môžete využiť v aplikácii MagiConnect v mobilnom zariadení alebo pomocou inteligentného bluetoothového ovládača RC802V, ktorý odporúčame prikúpiť.

*Asistent Google nie je v niektorých štátoch a jazykoch k dispozícii. Asistent Google vyžaduje pripojenie na internet. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé na službe, zariadení a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach.



Obchod Google Play: vaše obľúbené aplikácie teraz na vašom televízore! 

V obchode Google Play určite nájdete pre Android TV aplikáciu, ktorá sa vám bude páčiť, či sa už zaujímate o kanály Netflix, YouTube alebo o najnovšie hry. Z obchodu Google Play je možné do televízora TCL 40S5200 stiahnuť všetky aplikácie, ktoré potrebujete pre filmy, šport aj video.


TV 32 palcov TCL 32S5200 ponúka YouTube v HDR kvalite

Na Youtube nájdete obrovské množstvo obsahu a každý si tam príde na svoje. Dokonca aj pomocou Androidu TV TCL 32S5200 budete môcť vyhľadávať na Youtube hlasom (bez problémov aj v češtine alebo slovenčine). Youtube podporuje aj HDR, a tak vybraný obsah môžete sledovať v ešte väčšej obrazovej kvalite.

NETFLIX: veľa obsahu v HDR kvalite

Netflix sa stal fenoménom dnešnej doby. Každý si na ňom nájde zaujímavý obsah, či už z filmového, seriálového alebo dokumentárneho súdka. Sústreďuje sa nielen na kvantitu, ale aj na kvalitu, a preto veľa obsahu na Netflixe nájdete v HDR, ktoré sa postará o úžasnú úroveň detailov vo všetkých typoch scén. Televízor TCL 32S5200 tak ponúka aj túto službu.

TV TCL 32S5200 má tenký dizajn s nádychom elegancie 

Široké možnosti Androidu TV TCL 32S5200 v tenkom rámiku. Funkčná a elegantná. Taký je TV TCL séria S52.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,2 cm
Výška 48 cm
Hĺbka 17,5 cm
Výška bez podstavca 43,5 cm
Hĺbka bez podstavca 8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 61,5 cm
Hmotnosť 4 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 27 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 42 kWh/1000h
Kód:  WK690a130
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  32S5200
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12