Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

32" TCL 32L5A

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
199,20 €
Garancia najlepšej ceny
Novinka
249 €

32" TCL 32L5A

Chcete si v pohodlí domova užiť filmy v porovnateľnej kvalite ako v kine? Potom by vašej pozornosti nemal uniknúť televízor TCL. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10. Filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás dozaista uchvátia. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming uspokojí aj tých najnáročnejších herných fanúšikov. Smart TV TCL využíva novodobú technológiu operačného systému Android TV a jeho vydarený dizajn dolaďuje vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 100×100 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 32
Televízor 32

Kľúčové prednosti televízora 32" TCL 32L5A

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor TCL
  • Úžasné obrazové zážitky predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si Full HD rozlíšenie na 32" uhlopriečke
  • Smart TV TCL využíva novodobý operačný systém Android TV
  • Ponúka podsvietenie Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Audio
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox a F1 TV

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné Full HD rozlíšenie na 32" uhlopriečke. Technológia Direct LED vám sprostredkuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa dynamicky prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné zobrazenie farieb.

Televízor 32
Televízor 32

LCD LED na nezabudnuteľný zážitok z autentických a realistických farieb

Technológia LCD LED TV prináša úchvatný obrazový zážitok. LED technológia prináša výrazný jas a brilantnú farebnú reprodukciu, čo poskytuje výhodu pri sledovaní filmov aj v dobre osvetlených miestnostiach. Využíva LED diódy umiestnené za LCD panelom, čo vedie k jasnému a čistému obrazu.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom.

Televízor 32
Televízor 32

Dosiahnite hernú dokonalosť s televízorom TCL

Herné funkcie vám dávajú výhodu proti ostatným hráčom. Kvalitné vizuálne spracovanie, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming bude hranie skutočne zážitok. Televízor TCL pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor Android TV ponúka široké spektrum zaujímavých funkcií, napríklad Google Assistant. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo je obzvlášť vhodné pre najmenších divákov. Jednoducho tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti ručne zadávať názov na klávesnici.

Televízor 32
Televízor 32

Využite všetky inteligentné funkcie televízora TCL

Vďaka prítomnosti funkcie HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Televízor 32

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami televízora

LCD LED televízor TCL na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Keď už nebudete mať chuť sledovať televíziu, pripojte pomocou USB externý disk alebo flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu skenovaniu získate rýchly a efektívny prehľad dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim umožňuje nastavenie blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Farebná hĺbka:

8

Rozmery:

46,5 × 71,6 × 18 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

42,1 × 0,8 cm (V × H)

Hmotnosť:

3,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

Full HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Povrch obrazovky Matný
Podporované HDR štandardy HDR10
Farebná hĺbka 8

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 71,6 cm
Výška 46,5 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 42,1 cm
Hĺbka bez podstavca 0,8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 68,3 cm
Hmotnosť 3,4 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 27 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 45 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WK690a10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  32L5A
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12