Obnoviť stránku

32" STRONG SRT32HB3003

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" STRONG SRT32HB3003

Každá obývacia izba, ale pokojne aj iná miestnosť, si zaslúži televízor s kvalitným obrazom, ktorý spoľahlivo poslúži pri športových zápoleniach aj obľúbených filmoch alebo programoch. LED televízory STRONG radu B300 sú pre vás ideálne, ak ste obmedzení priestorom alebo si chcete zaobstarať ako druhý, menší televízor na chatu či do inej miestnosti. S kompaktnou veľkosťou uhlopriečky 32" a rozlíšením HD Ready je televízor STRONG SRT32HB3003 ideálnou voľbou pre všetkých používateľov. Okrem živého obrazu s vysokým kontrastom a skvelým zvukom vás potešia aj ďalšie funkcie, ako elektronický programový sprievodca (EPG), vstavaný DVB-T2/C/S2 tuner alebo USB slot na vstup externých diskov alebo USB kľúčov. 32" LED televízor STRONG SRT32HB3003 je skrátka perfektnou voľbou, ak si chcete na maximum vychutnať zážitok z vášho obľúbeného seriálu či programu.


Kľúčové vlastnosti 32" LED televízora STRONG SRT32HB3003

  • Veľmi kompaktný LED televízor s uhlopriečkou 32", vhodný na umiestnenie aj do menších priestorov
  • Televízor STRONG SRT32HB3003 sa pýši mimoriadnym kontrastom a bohatstvom farieb, ktoré vytvárajú veľmi realistický obraz
  • Integrovaný DVB-T2/C/S2 tuner a slot CI+ zaistí širokú škálu dostupných kanálov
  • S rozlíšením HD Ready budú spokojní aj náročnejší fanúšikovia filmov a seriálov
  • Hladký obraz zaistí snímacia frekvencia 50 Hz a Image Quality Ratio 100
  • Pohodlné listovanie kanálmi zaistí elektronický programový sprievodca (EPG) priamo na obrazovke, ktorý vám dopraje aj možnosť rezervácie časovačov
  • S 32" LED televízorom STRONG radu B300 si môžete vytvárať aj zoznamy obľúbených programov vo vami preferovanom poradí
  • Vstavaný USB vstup umožní prehrávanie z externých diskov a USB kľúčov
  • Batérie do diaľkového ovládača s intuitívnym ovládaním sú súčasťou balenia


LED televízor s uhlopriečkou 80 cm STRONG SRT32HB3003 – Ideálny televízor do malých priestorov

LED televízor s uhlopriečkou 80 cm STRONG SRT32HB3003 sa určite stane vaším kandidátom, ak sa chystáte zaobstarať si televízor do menších priestorov, alebo napríklad druhý televízor do kuchyne či do spálne. Televízor radu B300 je so svojou 32" uhlopriečkou absolútne nenáročný na priestor a perfektne zapadne aj do stiesnenejších bytov alebo napríklad garsónky.


Obraz ako živý

Okrem kompaktne navrhnutého dizajnu LED televízor STRONG SRT32HB3003 vás okrem iného poteší aj mimoriadnym kontrastom a bohatými farbami. Obraz bude v televízore vyzerať ako živý. Rozlíšeniu HD Ready tohto televízora radu B300 podľahne aj náročnejší fanúšik seriálov. Spoločne s použitou LED technológiou, ktorá pomocou výkonných svetelných diód krásne vykreslí jednotlivé odtiene farieb po celej ploche obrazovky sa nebudete môcť od televízora STRONG SRT32HB3003 odtrhnúť. Perfektnú plynulosť záberov zaistí 50 Hz rýchlosť snímok a Image Quality Ratio 100. Sledovanie filmov alebo vašich obľúbených programov doplní skvelý zvuk vstavaných reproduktorov.


32-palcový TV televízor STRONG SRT32HB3003 pripravený na DVB-T2

Vzhľadom k novému fenoménu zmeny vysielania už nemá cenu kupovať zariadenia, ktoré nie sú na nové programy pripravené. V tomto vás ale 32-palcový TV televízor STRONG SRT32HB3003 nesklame, pretože je vybavený integrovaným DVB-T2/C/S2 tunerom a slotom CI+. Môžete teda prijímať aj satelitný signál, ktorý ponúka široké pokrytie a veľa programov alebo využiť programy káblovej televízie. S televízorom STRONG radu B300 sa vás prechod na nové DVB-T2 vysielanie ani nedotkne.


Televízor STRONG radu B300 ponúkne zoznam obľúbených kanálov, EPG aj USB vstup

Okrem živého obrazu, skvelého zvuku a širokého pokrytia signálu vám televízor STRONG radu B3003 ponúkne aj ďalšie množstvo praktických funkcií. Napríklad vstavaný port USB využijete na prehrávanie súborov z externých diskov a USB kľúčov,  takže sa celá rodina pozrie na fotografie a videá z dovolenky spoločne pohodlne zo sedačky. Určite v televízore STRONG SRT32HB3003 využijete tiež možnosti ukladania kanálov do svojho zoznamu obľúbených a to vo vami zvolenom poradí. Už sa nebudete musieť dlho preklikávať nepreferovanými reláciami. Elektronický programový sprievodca (EPG) zaistí perfektný prehľad nad kanálmi a dokonca vám dovolí aj jednoduchú rezerváciu časovačov.


Diaľkový ovládač s batériami priloženými v balení

Tento kompaktný LED televízor STRONG SRT32HB3003 s uhlopriečkou 32", čo zodpovedá 80 cm, vás uchváti ako žiadny predtým. Poteší vás tiež používateľsky prívetivý ovládač napájaný dvoma AAA batériami, ktoré sú súčasťou balenia. Vďaka tomu môžete prístroj ihneď spustiť a len sa kochať nádherným obrazom. Užite si ten pocit, keď sa pri sledovaní filmov či seriálov budete cítiť ako skutočná súčasť deja s týmto 32" televízorom STRONG SRT32HB3003.


Príslušenstvo k 32" LED televízoru STRONG SRT32HB3003

  • Diaľkový ovládač
  • 2× AAA batérie do diaľkového ovládača
  • 2× nohy stojana
  • 4× skrutky M4 × 15 mm


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 32 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Maximálny jas 220 cd/m2

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim

Pripojenie

Výstupy 2.0 USB, HDMI, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Audio analóg vstup
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,2 cm
Výška 48,2 cm
Hĺbka 18,1 cm
Výška bez podstavca 43,5 cm
Hĺbka bez podstavca 7,78 cm
Hmotnosť 4,25 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  JT880m03
Produktové číslo:  SRT32HB3003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11