Obnoviť stránku

32" Sony Bravia KDL-32R400C

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Sony Bravia KDL-32R400C


Myslite štíhlo

Obohaťte ľubovoľný obytný priestor krásnym, štýlovým doplnkom s výnimočne tenkým dizajnom, ktorým tento televízor prekoná obdobné zariadenia vo svojej triede. Televízia, filmy, hudba, je to len na vás. Vďaka zníženiu šumu je obraz ostrejší s lepším vnímaním hĺbky a obnovuje sa rýchlejšie, takže dynamické akčné scény sú výrazne plynulejšie.



Ochrana pred prepätím

Vylepšená ochrana televízora X-Protection PRO ho chráni pred prepätám spôsobeným bleskom a hlavné kondenzátory chráni pred výkyvmi elektrického napätia. Obvody sú vybavené náterom proti vlhkosti, ktorý bráni skratom.


Sony Bravia KDL-32R400C

Clear Resolution Enhancer: nerušené detaily

Čistý obraz namiesto obrazu plného šumu - užijete si jemné detaily a textúry aj v oblastiach plochého obrazu. Technológia Clear Resolution Enhancer priblíži obraz v nízkom rozlíšení až k vysokému rozlíšeniu bez toho, aby v obraze pribudol šum. Dosahuje to obmedzením šumu pred prevedením obrazu na rozlíšenie televízora. Obraz je čistý a plný detailov s vylepšeným kontrastom a hĺbkou.


Tenké vyhotovenie na ľahšie pripevnenie na stenu

Tenký dizajn elegantne zapadne do vašej obývacej izby a jednoduchšie ho pripevníte na stenu. Obrazovka je ohraničená iba minimálnym rámom, môžete sa teda plne sústrediť na svoju zábavu a vychutnať si obraz takmer na celej ploche. Ide o dokonalé spojenie formy a funkcie, ktorého výsledkom je pohlcujúci zážitok zo sledovania.

Sony Bravia KDL-32R400C

Sony Bravia KDL-32R400C

Premeňte televízor na digitálny rekordér: ZÁZNAM USB HDD

Ukladajte si obľúbené televízne programy na externý pevný disk USB a prehrávajte si ich, kedy sa vám to hodí. Funkcia záznamu USB HDD umožňuje nahrávanie digitálneho vysielania jedným dotykom alebo na základe nastaveného časovača na pripojené zariadenie USB HDD s kapacitou až 2 TB. Pri sledovaní stačí stlačiť tlačidlo nahrávania. Záznam bude automaticky ukončený pri skončení programu.


Technológia Clear Phase pre plynulé a vyvážené frekvencie

Televízory BRAVIA používajú výkonný počítačový model na analýzu a kompenzáciu nepresností odozvy reproduktorov. Vykonávajú takzvané „vzorkovanie“ frekvencie reproduktora s vyššou presnosťou. Získané údaje sú využívané na odstránenie rušivých stúpaní a poklesov v prirodzenej odozve reproduktorov. Výsledkom je čistý, prirodzený zvuk s plynulou a rovnomernou reprodukciou všetkých frekvencií.

Sony Bravia KDL-32R400C

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,8 cm
Výška 47 cm
Hĺbka 15,1 cm
Výška bez podstavca 44,1 cm
Hĺbka bez podstavca 6,5 cm
Hmotnosť 5,8 kg
Kód:  WS1032d3
Produktové číslo:  KDL32R400CBAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12