Obnoviť stránku

32" Sharp LC-32CHE4042

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Sharp LC-32CHE4042

Televízor s LED podsvietením a uhlopriečkou 81 cm je ideálnym riešením do stredne veľkých miestností. Ponúkne panel s rozlíšením HD Ready 1366 × 768 bodov a zaujme priaznivou cenou. LED technológia prispieva k lepším obrazovým vlastnostiam, rovnako ako 100 Hz zobrazovacia frekvencia, ktorá zaistí krásne plynulý obraz. Televízneho diváka zaujme vďaka svojim obrazovým vlastnostiam a úsporou energie, kde spadá do kategórie A+.

Kľúčové vlastnosti

  • Kontrastný LED panel
  • Zobrazovacia frekvencia 100 Hz
  • Rozlíšenie HD ready
  • Priaznivá cena
  • Energeticky úsporná trieda A+
  • Active Motion

Inteligentné funkcie

Za zmienku stojí technológia Active Motion, vďaka ktorej je dynamický obraz krásne plynulý a hladký. O zvukovú kulisu sa stará dvojica reproduktorov s výkonom 16 W. Priestorový dojem vytvára technológia DTS TruSurround systém, ktorá vás vtiahne do deja vašich obľúbených filmov, seriálov či športových zápasov. Určite oceníte možnosť nahrávať vaše obľúbené seriály na externé USB zariadenia, a tak vám už žiadny z nich neutečie.

Inteligentné funkcie

Súčasťou televízora je dvojica digitálnych tunerov na príjem digitálneho DVB-T2 a káblového DVB-C vysielania. Nesmie chýbať podpora DVB-S2 na príjem satelitného vysielania a nová podpora vyspelejšieho kódovania HEVC/H. 265. doplnená CI+ slotom na vloženie platenej karty, čo určite ocenia používatelia káblovej televízie. 

Bezproblémová konektivita

Na pripojenie viacerých zariadení obsahuje trojicu rozhrania HDMI, s ktorým pripojíte rôzne prehrávače alebo satelitný prijímač. Nesmú chýbať ani 2 USB porty na priame prehrávanie fotiek, videí alebo hudby. Nezabudlo sa ani na SCART vstup alebo klasický VGA vstup na pripojenie k počítaču. 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 739 cm
Výška 493 cm
Hĺbka 179 cm
Výška bez podstavca 445 cm
Hĺbka bez podstavca 87 cm
Hmotnosť 6,5 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WSA254k1
Produktové číslo:  LC-32CHE4042
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02