Obnoviť stránku

32" Sencor SLE 3280M4

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Sencor SLE 3280M4

Moderné LED televízory Sencor SLE 3280M4 sa za cez chytré funkcie stane stredobodom zábavy vo vašom obývacej izbe. Užite si digitálne pozemné a káblové vysielanie vo vysokom rozlíšení , Filmy z USB disku či videá na YouTube. Vďaka technológii LED má prístroj výborný dynamický kontrast a extra vysoký jas , Čo znamená plné farby a hlbokú čiernu. O ideálne ostrosť sa zase postará digitálny hrebeňový filter, ktorý vylepšuje čistotu preneseného obrazu.
Nahrávajte si svoje obľúbené relácie na flashdisk a pozrite sa na ne kedykoľvek budete mať chuť. Pripojte televíziu na internet a vychutnajte si prístup k videám na YouTube , Novinkám na sociálnych sieťach Facebook a Twitter i fotografiám službou Picasa . Poteší tiež bohatá možnosť vstupov. Zdroje s vysokým rozlíšením ľahko pripojíte pomocou trojica rozhranie HDMI .

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS532g1
Produktové číslo:  SLE 3280M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19