Obnoviť stránku

32" Sencor SLE 3213M4

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Sencor SLE 3213M4

Skvelý obraz s úsporou energie

LCD televízor Sencor SLE 3213M4 zaujme spojením vynikajúcej funkcionality a prívetivej ceny. Jeho obrazovka ponúka HD Ready rozlíšenie pre perfektne ostrý obraz nielen z Blu-ray nosičov a herných konzol. S najmodernejším podsvietením LED usporíte elektrickú energiu a zároveň si vychutnáte neskutočnú úroveň čiernej i dokonale jasnej bielej. Poskytuje vysoký dynamický kontrast aj jas a výborné pozorovacie uhly pre nerušenú zábavu.

Televízor je vďaka svojim rozmerom skvelým riešením pre menšie či stredne veľké izby, ako sú detské izbičky, spálne, kuchyne, ale iste si nájde svoje miesto aj priamo v obývacej izbe. Priestorovo náročných používateľov určite poteší podpora na montáž na stenu pomocou štandardu VESA.

Užite si TV, USB médiá a HDMI zdroje

Štandardom je vstavaný DVB-T tuner pre kvalitný príjem pozemného digitálneho vysielania, avšak nadštandardom je DVB-C tuner pre káblovú televíziu. Príjem MPEG4 značí vysoké rozlíšenie. Príjemným rozšírením je potom port USB, z ktorého môžete nielen prehrávať fotky, video a hudbu, ale aj na pripojený flashdisk alebo externý pevný disk zaznamenávať televízne vysielanie a využívať ho na funkciu časového posunu (TimeShift). Vďaka tomu budete môcť kontinuálne sledovať obľúbený program, aj keď si v jeho priebehu potrebujete niekam odskočiť. Na vstup ďalších zariadení s vysokým rozlíšením budete mať k dispozícii trojicu rozhraní HDMI.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,2 cm
Výška 48,2 cm
Hĺbka 9,5 cm
Výška bez podstavca 44,3 cm
Hĺbka bez podstavca 9,5 cm
Hmotnosť 7,5 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS532f4c9
Produktové číslo:  SLE 3213M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18