Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

32" Samsung UE32N5372

4,8 50 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32N5372

Zábava bez hraníc


Detaily v plnej kvalite

Objavte rozmanitejšie podanie a viac detailov v každom zábere vďaka podpore technológie HDR. Vďaka nej si budete môcť každú sledovanú scénu užiť skutočne naplno a v absolútnej obrazovej čistote. Či už pôjde o tmavšie alebo svetlejšie zábery.



Obraz plný detailov

Čo zaistí jedinečný pôžitok zo sledovania vášho obľúbeného obsahu? Špičková obrazovka plná hlbokých farieb a jasu, ktorá vás ohúri dokonale čistým a ničím nerušeným obrazom. Presne to prináša pokročilá technológia Ultra Clean View. Každý filmový maratón bude odteraz výnimočným zážitkom.



Krása rozmanitých farieb

Doprajte si na obrazovke dokonale detailné, no stále prirodzene pôsobiace farby. Objavte krásu v každom sledovanom zábere pomocou obrazovej technológie PurColour, vďaka ktorej získajú sledované odtiene skutočne realistické podanie.



Dokonalý jas každého záberu

Arzenál špičkových pokročilých technológií dopĺňa Micro Dimming Pro, ktorú si jednoducho zamilujete. Analyzuje totiž všetky jednotlivé body obrazovky a automaticky zosilňuje jas tam, kde je to potrebné. Takže ani v temných scénach neprídete o podstatné detaily.



Sledujte skutočne inteligentnú TV

Už dávno neplatí, že TV je len nástroj na sledovanie televízneho vysielania. Funkcie Smart TV ju predurčujú na to, aby ste ju využívali oveľa inteligentnejšie. Praktický prehľad dostupných programov, rýchle vyhľadávanie obsahu alebo jednoduché ovládanie všetkých zariadení pripojených k televízii sú len niektoré z funkcií, ktoré vám poskytnú rýchlejší a jednoduchší prístup k zábave.



Prepojte sa!

Zdieľajte so svojimi najbližšími všetko, čo máte radi. Jednoducho zosynchronizujte smart zariadenia Samsung, ako sú napríklad smartfóny či tablety, s vašou Smart TV a vychutnajte si premietanie videí či fotografií z dovolenky s vašou rodinou.



Hra bez obmedzení

Hranie vašich obľúbených hier získava so Smart TV od spoločnosti Samsung nový rozmer zábavy. Prostredníctvom funkcie Steam Link prepojíte svoj notebook so špičkovým televízorom a vaša obľúbená hra sa v okamihu zobrazí na jej veľkorysej obrazovke.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,7 cm
Výška 46,5 cm
Hĺbka 15 cm
Výška bez podstavca 43,8 cm
Hĺbka bez podstavca 7,41 cm
Hmotnosť 3,9 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR180a1
Produktové číslo:  UE32N5372AUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07