Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

32" Samsung UE32M5522

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32M5522

Absolútna čistota obrazu

Nechajte sa uniesť obrazom bez akéhokoľvek skreslenia. Vďaka funkcii Ultra Clean View si na televízore Samsung UE32M5522 vychutnáte dokonale čistý obraz a pri sledovaní televízora vás tak nebude nič rušiť.


Contrast Enhancer

Bohatší kontrast

Kontrast a ostrosť obrazu sú v televízore Samsung UE32M5522 na neuveriteľne vysokej úrovni. Funkcia Contrast Enhancer elegantne upraví jednotlivé časti obrazu na bezchybné sledovanie.


Samsung UE32M5522 a jeho dokonalá presnosť zobrazenia

Dovoľte vášmu obrazu naplniť jeho potenciál. Vďaka pokročilému podsvieteniu Micro Dimming Pro uvidíte tú najtmavšiu čiernu a najžiarivejšiu bielu. Každá scéna tak získa úplne nový rozmer.

Micro Dimming Pro

Samsung PurColour

Televízor s nádherne prirodzenými farbami

Farby, ktoré ste doteraz poznali iba z prírody, si teraz môžete užívať aj doma. Funkcia PurColour prináša na televízor Samsung UE32M5522 neuveriteľné množstvo farebných odtieňov.


Šarm a štýl

Dovoľte svojmu televízoru stať sa elegantnou súčasťou vášho domova. Nádherný dizajn tenkej obrazovky Samsung UE32M5522 budete vo svojej svojej izbe vnímať ako jeho prirodzenú súčasť.

S modelom Samsung UE32M5522 je zábava vždy na dosah

Dosiahnite pri sledovaní televízora absolútne pohodlie. Nebudete potrebovať viac ako jeden diaľkový ovládač. Vďaka rozhraniu One Depth budete mať ľahký prístup k vašej obľúbenej zábave.

Nechajte vládnuť svoj smartfón

Vychutnajte si obsah vášho telefónu na luxusnej obrazovke Samsung UE32M5522. Aplikácia Smart View vám umožňuje ovládať televízor vaším telefónom. A to bez zbytočných technických komplikácií.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR184c2
Produktové číslo:  UE32M5522AKXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09