Obnoviť stránku

32" Samsung UE32M5002

4,5 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32M5002

Objavte výhody moderných LED TV

Vysoko detailné Full HD rozlíšenie, špeciálny herný režim, automatická analýza obrazu. Zoznámte sa s vizuálnou kvalitou vyššej úrovne vďaka Samsung televízorom série M5000. Navyše, budete pripravení na nové digitálne vysielanie, podpora štandardu DVB-T2 je totiž samozrejmosťou.

Fantasticky ostrý zážitok na 32" uhlopriečke

Nechajte sa uniesť čistým obrazom bez skreslenia vďaka technológii Clean View, ktorá analyzuje a vylepšuje prehrávané video. Aj vďaka nej dosahuje Samsung televízor UE32M5002 index kvality obrazu (PQI) 200. A hodnota Motion Rate 50 sa postará o lepší zážitok pri športových alebo akčných scénach.

Pokročilá obrazová technológia

Na obrazovke Samsung televízora UE32M5002 si budete môcť konečne užiť realistické podanie farieb. Technológia Wide Colour Enhancer sa stará o presnú reprodukciu farebného spektra a pôsobivejší vizuálny zážitok v porovnaní s inými TV. S jej pomocou sa v sledovanom video obsahu zobrazia aj tie odtiene, ktoré doteraz splývali s okolitými tónmi.

Odhaľte detaily vo Full HD

Vychutnajte si video v pôsobivom rozlíšení 1 920 × 1 080 obrazových bodov. Vďaka Full HD budete na Samsung televízoroch série M5000 sledovať oveľa jemnejší obraz, než aký môžu ponúknuť štandardné televízory. Pred vašimi očami vyniknú aj tie najjemnejšie detaily sledovaných filmov a seriálov.

Viac druhov zábavy

Pripojte k Samsung TV externé USB zariadenie a premeňte ho na centrum multimediálnej zábavy. Využite dvojicu reproduktorov s celkovým výkonom 20 W na počúvanie obľúbenej hudby vo vyššej kvalite alebo si pustite uložené filmy a seriály. Váš LED TV Samsung UE32M5002 podporuje prehrávanie rôznych audio a video formátov.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74 cm
Výška 46 cm
Hĺbka 15 cm
Výška bez podstavca 43,6 cm
Hĺbka bez podstavca 6,9 cm
Hmotnosť 4 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR184b5
Produktové číslo:  UE32M5002AKXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19