Obnoviť stránku

32" Samsung UE32M4002

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32M4002

Doprajte si lepší vizuálny zážitok

Samsung televízory radu M4000 od vás očaria hneď niekoľkonásobne. Sledovaný obsah si užijete vo väčších detailoch vďaka HD rozlíšeniu. Prehrávané video bude s technológiou úpravy kvality v reálnom čase ostrejšie. Milovníci filmov a hudby ocenia podporu širokej škály formátov, hráči hier potom špeciálny herný režim.

Skvele ostrý zážitok aj pri lacných televízoroch Samsung

Nechajte sa uniesť čistým obrazom bez skreslenia vďaka technológii Clean View, ktorá analyzuje a vylepšuje prehrávané video. Aj vďaka nej dosahuje Samsung televízor UE32M4002 index kvality obrazu (PQI) 100. A hodnota Motion Rate 50 sa postará o lepší zážitok pri športových alebo akčných scénach.

Pokročilá obrazová technológia

Na obrazovke Samsung televízora UE32M4002 si budete môcť konečne užiť realistické podanie farieb. Technológia Wide Colour Enhancer sa stará o presnú reprodukciu farebného spektra a pôsobivejší vizuálny zážitok v porovnaní s inými TV. S jej pomocou sa v sledovanom video obsahu zobrazia aj tie odtiene, ktoré doteraz splývali s okolitými tónmi.

Video vo vysokom rozlíšení

Zabudnite na nejasné, rozmazané a inak nekvalitné zábery. Vychutnajte si ďaleko detailnejšie scény, než aké vám mohli ponúknuť obyčajné televízory. Obrazovka Samsung televízora UE32M4002 s rozlíšením 1 366 × 768 bodov bude perfektným premietacím plátnom ako pre najnovšie snímky, tak aj pre obľúbené televízne programy.

Viac druhov zábavy

Pripojte k LED TV Samsung externé USB zariadenie a premeňte ho na centrum multimediálnej zábavy. Využite dvojicu reproduktorov s celkovým výkonom 20 W na počúvanie obľúbenej hudby vo vyššej kvalite alebo si pustite uložené filmy a seriály. Váš Samsung televízor podporuje prehrávanie rozmanitých formátov.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,5 cm
Výška 46,5 cm
Hĺbka 15 cm
Výška bez podstavca 44,5 cm
Hĺbka bez podstavca 6,9 cm
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR184b3
Produktové číslo:  UE32M4002AKXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09