Obnoviť stránku

32" Samsung UE32J5572

4,9 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32J5572

Zmena v sledovaní televízora práve prichádza. Nemusíte sa spoliehať iba na vysielané televízne programy. Tvorte si svoj televízny program sami. S televízorom Samsung s operačným systém Tizen OS budete mať pohodlný a jednoduchý prístup na internet a tisícom aplikáciám, ktoré prinášajú úplne nový druh televíznej zábavy. Tizen OS sa chváli veľmi intuitívnym ovládaním a plynulým chodom. S uhlopriečkou 80 cm sa televízor hodí aj do menších miestností, pričom vám ponúka perfektný obraz vo FullHD rozlíšení.

Hlavné prednosti:

  • Vynikajúci obraz do menších izieb
  • Prepracované SMART funkcie vďaka operačnému systému Tizen OS
  • Intuitívne a plynulé ovládanie SMART funkcií
  • Perfektné funkcie aj pri nízkej spotrebe - energetická trieda A+

Svet SMART funkcií

Výborný obraz s FullHD rozlíšením je skvelá vec, avšak dostatok kvalitného obsahu je tou hlavnou vecou, ktorú prinášajú televízory Samsung. V prostredí operačného systému Tizen OS môžete bez starostí surfovať na internete. V rámci obchodu s aplikáciami je vám k dispozícii veľké množstvo aplikácií, ktoré fantasticky rozširujú možnosti zábavy s televízorom. S týmto televízorom si môžete nahrať obľúbené relácie na pripojený USB disk.

Nepreberné množstvo zábavy

Na dokonalú zábavu je televízor vybavený tromi HDMI portami, vďaka ktorým môžete jednoducho pripojiť hernú konzolu a ďalšie periférie. Dokonalý obraz, skvelý zvuk a jednoduché pripojenie akéhokoľvek príslušenstva. Dva USB porty umožňujú pripojenie externého disku, z ktorého môžete pohodlne prehrávať vaše obľúbené filmy alebo seriály, prezerať si fotografie z dovolenky alebo počúvať skvelú hudbu.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 72,2 cm
Výška 47,2 cm
Hĺbka 20,8 cm
Výška bez podstavca 42,5 cm
Hĺbka bez podstavca 6,7 cm
Hmotnosť 5,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR457e50
Produktové číslo:  UE32J5572SUXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06