Obnoviť stránku

32" Samsung UE32J4100

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32J4100

Aj moderný LED televízor nemusí byť vždy vybavený inteligentnými funkciami, 3D technológiou alebo pripojením k internetu. Dôkazom je model od Samsungu série 4100, ktorý je ideálnou voľbou pre užívateľov očakávajúcich len klasické funkcie a priaznivejšiu cenu televízora. Moderné technológie tu reprezentujú 2 HDMI konektory a tuner pre príjem káblového i pozemného vysielania v HD rozlíšení.

Detailný obraz aj zvuk

To však neznamená ústupky v obrazovej kvalite. Technológia Wide Color Enhancer Plus využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu a odhaľuje skryté detaily. Uvidíte farby presne tak, ako to tvorcovia obsahu zamýšľali. Skvelý obraz dotvára aj vynikajúce ozvučenie s podporou súčasného zvukového formátu Dolby Digital Plus.

Veľmi slušná výbava

Nechýba mu praktický USB konektor pre prehrávanie zvuku, videa a fotografií z prenosných dátových úložísk. Zakázane vám nezostanú ani kódované programy káblovej televízie, pretože môžete do slotu CI + vložiť dekódovaciu kartu vášho poskytovateľa káblovej televízie. Obrazovka televízora využíva úsporné LED podsvietenie, ktoré oproti tradičným LCD televízorom znižuje spotrebu o 40%! Užívateľov bažiacich po inštalácii televízora na stenu, poteší podpora pre VESA uchytenie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Pripojenie

HDMI 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,6 cm
Výška 48,9 cm
Hĺbka 15,1 cm
Výška bez podstavca 48,9 cm
Hĺbka bez podstavca 6,3 cm
Hmotnosť 5 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR457e24
Produktové číslo:  UE32J4100AWXBT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17