Obnoviť stránku

32" Samsung UE32J4000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32J4000

Zářivější barvy

Žiarivejšie farby

Pokročilý algoritmus na vylepšenie kvality obrazu technológie Wide Colour Enhancer od spoločnosti Samsung dramaticky zlepšuje kvalitu obrazu a odhaľuje skryté detaily. S technológiou Wide Colour Enhancer budú všetky farby maximálne realistické.


Plnohodnotný multimediálny zážitok

Vďaka vstupným portom HDMI (High Definition Multimedia Interface) televízor Samsung premení vašu obývačku na zábavné multimediálne centrum. Rozhranie HDMI poskytuje vysokorýchlostný prenos digitálnych dát vo vysokom rozlíšení z viacerých zariadení priamo do vášho televízora.

Plnohodnotný multimediální zážitek

Sledujte filmy z USB flash disku

Sledujte filmy z USB flash disku

Vďaka technológii ConnectShare Movie stačí k televízoru pripojiť USB flash disk či pevný disk a budete si môcť ihneď užívať svojich filmov, fotografií alebo hudby. Teraz si na televízore môžete vychutnať širokú škálu obsahu priamo z pohodlia obývačky.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Klasický TV

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WR457e23
Produktové číslo:  UE32J4000AWXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09