Obnoviť stránku

32" Samsung U32D970Q

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung U32D970Q

Ultra HD rozlišení
 

Ultra HD rozlíšenie

UHD rozlíšenie ponúka oproti klasickému Full HD štyrikrát viac pixelov, výsledkom čoho sú realistické detaily a dokonalá kvalita obrazu. Vysoké rozlíšenie ocenia aj profesionáli, ktorí už nemusia zbytočne zväčšovať a posúvať obsah na obrazovke.

Software na správu barev
 

Softvér na správu farieb

Pomocou kalibračného softvéru Natural Color Expert môžete upravovať režimy a profily farieb tak, aby vyhovovali vašim špecifikáciám. Všetko jednoducho nastavíte pomocou automatického sprievodcu.

Nepřekonatelná přesnost barev
 

Neprekonateľná presnosť farieb

Monitor už pri výrobe prechádza dôkladnou kalibráciou. Výsledkom je presné podanie farieb a prechodov medzi jednotlivými odtieňmi sivej, ktoré sú oveľa plynulejšie než na monitoroch so softvérovú kalibráciou. Vďaka integrovanej kalibračnej čipovej sade získate oveľa presnejšie farby, ktoré prekonávajú iné pokročilé monitory.

Pokročilá ergonomie
 

Pokročilá ergonómia

Monitor sa vyznačuje výbornou ergonómiou na maximalizáciu vašej produktivity. Vďaka jedinečnému výškovo nastaviteľnému podstavcu ľahko nastavíte výšku monitora v rozsahu 130 mm. Monitor navyše umožňuje pretočenie obrazovky do zvislej polohy, jej otočenie okolo vlastnej osi a náklon.


Živé farby s takmer dokonalým pokrytím

Technológia Samsung BLU podporuje 99 % pokrytie spektra farieb Adobe RGB, čím získate neuveriteľne presné farby s minimálnymi rozdielmi, ktoré budú prakticky totožné s farbami tlačového výstupu.


Duálny farebný režim

Táto funkcia vám umožní súčasne používať na obrazovke dva z ôsmich prednastavených režimov farieb. Teraz môžete ten istý obraz jednoducho porovnať v rôznych farebných režimoch.


Široké možnosti pripojenia

Monitor ponúka široké možnosti na pripojenie ďalších prídavných zariadení. K dispozícii sú dva porty DP 1.2, jeden HDMI konektor a päť USB portov. Na obrazovke tak môžete súčasne sledovať štyri rôzne obrazy vo Full HD rozlíšení.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 32"
  • Ultra HD rozlíšenie
  • Pokročilá správa farieb
  • Integrovaná kalibračná čipová sada
  • HDMI, DP a USB konektor
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH605i6
Produktové číslo:  LU32D97KQSR/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06