Obnoviť stránku

32" Samsung Smart Monitor M7

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung Smart Monitor M7

Inteligentný monitor Samsung Smart Monitor M7 s 32“ uhlopriečkou



Keď si mobil a veľká obrazovka rozumejú

Samsung otvára novú éru monitorov, ktorú symbolizuje modelovým radom Smart Monitor. Ide o akýsi medzistupeň medzi inteligentným TV a klasickým monitorom, pretože síce neobsahuje ladenie klasických TV programov, ale Samsung Smart Monitor M7 má integrovaný operačný systém Tizen s množstvom multimediálnych aplikácií. Vrátane podpory Samsung DeX, alebo Apple AirPlay 2.



Bezproblémová mobilná konektivita s DeX

Proprietárne riešenie prenosu obrazu a zvuku od Samsungu sa nazýva DeX. Vďaka tejto funkcii je možné displej Smart Monitor M7 využívať pokojne aj bez pripojeného PC. O všetko sa totiž stará kompatibilný inteligentný telefón. Pokojne tak môžete pracovať, alebo sa zabávať pri sledovaní videa na veľkej obrazovke.




Streamujte multimediálnu zábavu na monitore Smart M7

Filmové a seriálové maratóny nikdy neboli dostupnejšie. S monitorom Samsung Smart M7 totiž získate prístup k populárnym aplikáciám typu YouTube, Netflix, alebo HBO. Displej stačí jednoducho pripojiť k internetu cez vašu WiFi sieť a pomocou priloženého diaľkového ovládača si vybrať to, na čo máte práve chuť. Vďaka vstavaným reproduktorom monitora Samsung Smart M7 nemusíte riešiť žiadne ďalšie príslušenstvo.



Samsung Smart M7 má UHD rozlíšenie

Rozlíšenie 3 840 × 2 160 vám ponúkne mimoriadnu kvalitu obrazu na prácu i zábavu. Vďaka štvornásobne väčšiemu množstvu pixelov, v porovnaní s Full HD, poskytuje inteligentný monitor Samsung Smart M7 viac priestoru na obrazovke a úžasne reálne pôsobiace UHD rozlíšenie. Počas dňa si môžete prezrieť viac dokumentov naraz. A večer sledovať filmy v špičkovej 4K kvalite.



Pohodlné pripojenie s USB-C

K monitoru Samsung Smart M7 jednoducho pripojíte moderný notebook s USB-C konektorom. Vďaka tomu sa bude nielen prenášať obraz, ale aj zvuk a dokonca aj napájanie. Architektúra jediného pripojenia prináša príjemné pracovné prostredie, ktoré je prehľadné a jednoduché.




Pracujte na diaľku z bezpečia domova

Rad firiem využíva na komunikáciu aplikácie z balíka Office 365. Aj tento cloudový balík je monitorom Samsung Smart M7 podporovaný bez nutnosti použitia počítača.



Monitor Samsung Smart M7 má podporu pomeru strán 21 : 9

Niektoré športové udalosti sú už dnes snímané v pomere strán 21 : 9, vďaka tomu získate prirodzený a veľkorysý výhľad na väčšiu časť hernej plochy. Ide však aj o riešenie, ktoré vďaka funkcii Ultrawide Game View využijete aj počas hrania hier na PC, alebo konzole.



Hlasové ovládanie

Inteligentný diaľkový ovládač je vybavený hlasovým ovládaním pomocou asistenta Bixby. Vybrané funkcie monitora Samsung Smart M7 tak môžete ovládať ešte pohodlnejšie.



Automatická detekcia pripojeného zariadenia

Monitor Samsung Smart M7 je vybavený unikátnou funkciou Automatic Source Switch Plus, ktorá bleskovo deteguje pripojený zdroj obrazu. Nemusíte tak nič zložito prepínať v menu monitora.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 8 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Natívny kontrast 3000:1
Povrch displeja Matný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, USB-C
Štandardy grafického rozhrania HDMI 2.0
HDMI 2 ×
USB-C 1 ×
USB 2 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free, SMART
Maximálny výkon Power Delivery 65 W

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 71,7 cm
Výška 51,7 cm
Hĺbka 19,4 cm
Hmotnosť 6,5 kg
VESA prichytenie 100×100

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 40 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 60 kWh/1000h
Kód:  WH605G61
Produktové číslo:  LS32AM700URXEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02