Obnoviť stránku

32" Samsung ViewFinity S80A

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung ViewFinity S80A


Monitor Samsung S80A je inovatívny displej vysokej kvality

Samsung S80A je moderne poňatý monitor s 27" IPS panelom a UHD rozlíšením. Toto rozlíšenie má 4× vyššiu hustotu pixelov v porovnaní s Full HD rozlíšením. Budete si tak môcť vychutnať skvelý, detailný a ostrý obraz. Okrem hier a multimédií, je tiež monitor na PC Samsung S80UA optimálny na akúkoľvek profesionálnu prácu.



LCD monitor so žiadaným 4K rozlíšením

Používatelia, ktorí majú LCD monitor Samsung S80A so 4K rozlíšením môžu ťažiť z jemnejšieho obrazu niekoľkými spôsobmi. Grafici ocenia možnosť presnejších grafických úprav aj viac virtuálneho obrazového priestoru pre rôzne panely nástrojov. Ani ostatní ale nezostanú bez výhod, vyššie rozlíšenie sa ukáže ako veľký prínos aj pri ďalších činnostiach. 32-palcový monitor umožní uvidieť z tabuliek v Exceli oveľa viac buniek, pri písaní vo Worde viaceré stránky a aj písmo bude detailnejšie, teda príjemnejšie čitateľné. Nemožno zabudnúť ani na kóderov a programátorov, ktorým môže priniesť pohodlnejšie prechádzanie kódu čerstvý vietor do plachiet efektivity práce.



Monitor 32" má IPS panel so širokými pozorovacími uhlami

Obrazová kvalita, ktorou disponuje monitor 32" Samsung S80A sa pohybuje na nadpriemernej úrovni, pretože výrobca používa prémiový IPS panel. To znamená, že môžete očakávať skvelý zážitok zo sledovania z akéhokoľvek uhla v živých a žiarivých odtieňoch bez blednutia farieb.



Miliarda farieb s HDR10

LCD monitor Samsung S80A vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény žiarivejšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie s hlbokými a jasnými farbami pre špičkovú viditeľnosť počas akejkoľvek situácie.



Monitor 32 palcov Samsung S80A šetrí váš zrak

Práca alebo zábava v nočných hodinách nebude žiadny problém. Monitor 32 palcov Samsung totiž S60UA chráni váš zrak pred žiarením modrého svetla, ktoré redukuje na minimum. Technológia Flicker Free zase odstraňuje únavné a nepríjemné blikanie obrazovky, takže sa môžete bez zbytočnej námahy očí sústrediť na dané úlohy.



Monitor na PC s kovovým stojanom v parádnom dizajne

Umiestnite monitor na PC Samsung S80A tak, aby ste dosiahli optimálne pohodlie. Dizajn bez okrajov, kompatibilita so systémom VESA a rôzne možnosti nakláňania, otáčania a preklápania umožňujú umiestniť monitor do ľubovoľného prostredia. Vďaka tenkému kovovému stojanu a malej hĺbke navyše zaberá menej miesta na stole a zaisťuje čistý a úhľadný priestor pre prácu.




Prispejte k udržateľnej budúcnosti

Okrem technologických noviniek sa spoločnosť Samsung dlhodobo sústredí na ekologickú udržateľnosť nielen pri samotnej výrobe. LCD monitor S80A tak dostanete v balení, ktoré je vhodné na výrobu praktických kancelárskych pomôcok. Rovnako tak je monitor vybavený špeciálnym režimom Eco Saving Plus, ktorý ušetrí až 10 % nákladov na energie.



Automatické prepínanie zdrojov

Vďaka funkcii Automatického prepínania zdrojov deteguje 32-palcový monitor nové zariadenia v momente, keď sú pripojené a zobrazí náležitý signál. Správny vstup v ponuke už hľadať nemusíte. Samotný LCD monitor Samsung S80A podporuje pripojenie obrazu cez DisplayPort 1.2 a HDMI 2.0.




Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Natívny kontrast 2500:1
Povrch displeja Matný
Technológie FreeSync

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Štandardy dátového rozhrania USB 2.0, USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB 4 ×

Farebné pokrytie

sRGB 99 %

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free, Automatická regulácia jasu, Obraz v obraze (PiP)

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 71,7 cm
Výška 58,1 cm
Hĺbka 21,2 cm
Hmotnosť 7 kg
VESA prichytenie 100×100

Balenie

Káble v balení HDMI, USB

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 37 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 51 kWh/1000h
Stand-by spotreba (pohotovostná) 0,3 W
Maximálna spotreba 37 W
Typická spotreba 37 W
Kód:  WH605h7a1c
Produktové číslo:  LS32A800NMPXEN
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12