Obnoviť stránku

32" Samsung ViewFinity S60A

4,5 4 hodnotení
Cenová bomba
295,90 € Ušetríte 59,09 €

32" Samsung ViewFinity S60A


Samsung S60A je inovatívny vysokokvalitný LCD monitor

Samsung S60A je moderný LCD monitor s 32" panelom IPS a rozlíšením QHD. Toto rozlíšenie má 1,7× vyššiu hustotu pixelov v porovnaní s rozlíšením Full HD. Budete si môcť vychutnať skvelý, detailný a ostrý obraz. Okrem hier a multimédií je Samsung S60A optimálny aj na akúkoľvek profesionálnu prácu.



Jemné QHD rozlíšenie

Používatelia monitoru Samsung S60A s rozlíšením QHD môžu využívať plynulejší obraz niekoľkými spôsobmi. Grafici ocenia možnosť presnejších grafických úprav a viac virtuálneho priestoru pre rôzne panely nástrojov. Ani ostatní však nezostanú bez úžitku, pretože vyššie rozlíšenie bude veľkým prínosom aj pri iných činnostiach. V tabuľkách Excelu uvidíte oveľa viac buniek, pri písaní v programe Word uvidíte viac strán a písmo bude detailnejšie, a teda ľahšie čitateľné. Nemôžeme zabúdať ani na programátorov, ktorým pohodlnejšie prehliadanie kódu môže priniesť nový vietor do plachietefektivity práce.



IPS panel so širokými pozorovacími uhlami

Kvalita obrazu monitora Samsung S60A je nadpriemerná, pretože výrobca používa prémiový panel IPS. To znamená, že môžete očakávať skvelý zážitok zo sledovania z akéhokoľvek uhla v živých a žiarivých odtieňoch bez blednutia farieb.




Miliarda farieb s HDR10

LCD monitor Samsung S60A vás ohromí fantastickou grafikou HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény živšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie so sýtymi a jasnými farbami pre vynikajúcu viditeľnosť v každej situácii.



Samsung S60 šetrí váš zrak

Práca alebo zábava v noci nebude problém. Monitor Samsung S60A chráni váš zrak pred žiarením modrého svetla, ktoré redukuje na minimum. Technológia Flicker Free eliminuje otravné a nepríjemné blikanie obrazovky, takže sa môžete sústrediť na svoje úlohy bez zbytočného namáhania očí.



Kovový stojan v skvelom dizajne

Monitor Samsung S60A umiestnite tak, aby ste dosiahli optimálne pohodlie. Bezokrajový dizajn, kompatibilita so štandardom VESA a rôzne možnosti naklonenia, otočenia a sklopenia umožňujú umiestniť monitor do akéhokoľvek prostredia. Vďaka tenkému kovovému stojanu a malej hĺbke zaberá menej miesta na stole a zabezpečuje čistú a prehľadnú pracovnú plochu.



Samsung S60A podporuje FreeSync

Technológia AMD Radeon FreeSync zaručuje výnimočne plynulé, rýchle a akčné hranie bez rušivého oneskorenia. Dynamická obnovovacia frekvencia až 75 Hz zaručuje, že najnáročnejšie scény sa budú prehrávať dokonale čisto bez jediného trhnutia.


Prispieť k udržateľnej budúcnosti

Okrem technologických inovácií sa spoločnosť Samsung dlhodobo zameriava na environmentálnu udržateľnosť, a to nielen vo výrobe. Monitor S60A tak získate v balení, ktoré je vhodné na výrobu praktických kancelárskych pomôcok. Monitor je tiež vybavený špeciálnym režimom Eco Saving Plus, ktorý šetrí až 10 % nákladov na energiu.

Automatické prepínanie zdrojov

Pri automatickom prepínaní zdrojov monitor rozpozná nové zariadenia pri ich pripojení a zobrazí príslušný signál. Nemusíte hľadať správnu položku vstupu. Samotný monitor Samsung S60A podporuje videokonektory DisplayPort 1.2 a HDMI 1.4.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Rozlíšenie 2560×1440

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Obnovovacia frekvencia 75 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Natívny kontrast 3000:1
Povrch displeja Matný
Technológie FreeSync

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Štandardy dátového rozhrania USB 2.0, USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB 4 ×

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free, Obraz v obraze (PiP)

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 71,62 cm
Výška 58,05 cm
Hĺbka 21,14 cm
Hmotnosť 6,9 kg
VESA prichytenie 100×100

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 32 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 50 kWh/1000h
Kód:  WH605h7a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LS32A600NAUXEN/LS32A600NWUXEN
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18