Obnoviť stránku

32" Panasonic TX-32A300E

4,7 43 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Panasonic TX-32A300E

Vstupte do světa nádherného HD obrazu, se kterým opravdu prožijete filmové příběhy. Panel pod diktátem rychle vykreslujícího systému Motionflow XR na frekvenci 100 Hz dá filmovým scénám živost. Zapomeňte na trhaný a neostrý obraz v akčních chvílích. Důležitý je i minimalistický rámeček a celkový design perfektně doplňující interiér o elegantní nádech. TV Panasonic je prostě tím pravým středem obývacího pokoje a nemusíte ani sahat hluboko do kapsy.
Stačí spustit vysílání jednoho z dvojice interních tunerů pro příjem digitálního pozemního či kabelového vysílání. Televize převezme i žezlo multimediálního přehrávače s podporou široké škály formátů. Stačí tedy jen zasunout USB paměťové médium, jednoduše vybrat žádaný soubor a oddávat se relaxu u přehrávání. Nechybí ani HDMI porty pro přenášení vícekanálového audia i videa s vysokým rozlišením.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,6 cm
Výška 47,3 cm
Hĺbka 14,4 cm
Výška bez podstavca 45,1 cm
Hĺbka bez podstavca 8 cm
Hmotnosť 4,9 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WX249c
Produktové číslo:  TX-32A300E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01