Obnoviť stránku

32" Orava LT-834

4,5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Orava LT-834

Chytrá televízia značky Orava sa môže pochváliť množstvom funkcií spoločne s moderným dizajnom. Kvalitná obrazovka s úsporným LED podsvietením a uhlopriečkou 82 cm poskytuje vynikajúci vizuálny zážitok pri sledovaní televízie. Ide o HD Ready televízor s rozlíšením 1366 x 768, ktorý ponúka vysoký kontrast, nízku dobu odozvy a široký pozorovací uhol. Televízor disponuje integrovaným tunerom DVB-T pre príjem pozemného digitálneho vysielania a tunerom DVB-C pre káblovú televíziu. Zaradenie do energetickej triedy A svedčí o nízkej spotrebe energie.
Vďaka prítomnosti konektoru LAN môžete televízor pripojiť do domácej siete a hneď využiť možnosť surfovať po internete. Televízor je tiež WiFi ready - s pomocou dokúpiteľného USB adaptéra je možné pripojiť sa na internet aj bezdrôtovo. Pripravených je pre vás niekoľko užitočných aplikácií, napríklad na prehliadanie videií na Youtube alebo svižný internetový prehliadač. Množstvo ďalších si môžete ľahko stiahnuť v internetovom obchode.


Prehrávanie digitálneho obsahu z externých diskov a tiež nahrávanie televíznych relácií je jednoduché vďaka USB. Zdieľanie súborov v domácej sieti uľahčuje technológia DLNA. Na pripojenie DVD prehrávača alebo notebooku sú pripravené dva konektory HDMI. Špičkový zvuk ponúkajú reproduktory s výkonom 2 x 6 W.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,5 cm
Výška 47,8 cm
Hĺbka 18,5 cm
Výška bez podstavca 43,8 cm
Hĺbka bez podstavca 9,7 cm
Hmotnosť 6,9 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO432l
Produktové číslo:  LT-834
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06