Obnoviť stránku

32" Orava LT-823

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Orava LT-823

Orava LT-823 je ideálnym modelom pre všetkých, ktorí hľadajú cenovo dostupný televízor s dobrou výbavou a jednoduchým ovládaním. Sledovanie programov si skvele užijete vďaka kvalitnej obrazovke s uhlopriečkou 81 cm a rozlíšením HD Ready. Tá sa zároveň môže pochváliť dobrým podaním farieb, nízkou dobou odozvy a širokým pozorovacím uhlom. Technológia LED podsvietenia navyše znižuje spotrebu energie. Pre príjem pozemného digitálneho vysielania je pripravený DVB-T tuner, ktorý podporuje aj spracovanie moderného štandardu MPEG-4. Okrem toho je vo výbave aj tuner DVB-C pre príjem káblovej televízie, ak pre neho nie je potrebná prístupová karta.
Televízor ponúka všetky štandardné konektory pre pripojenie ďalších zariadení. Prostredníctvom HDMI môžete pripojiť váš notebook alebo mobilný telefón a využiť zobrazenie obsahu na väčšom displeji. Pre pripojenie počítača poslúži VGA vstup a samozrejmosťou je aj prítomnosť analógového konektora SCART. Výbornou funkciou je možnosť prehrávania obsahu uloženého na externých diskoch cez USB rozhranie, ktoré je doplnené aj možnosťou nahrávať televízne relácie. Dva reproduktory s výkonom 2 x 6 W sa starajú o skvelý zvukový zážitok. Nechýba ani 1000 stránkový teletext a rozšírené možnosti nastavenia poskytuje hotelový mód .

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,4 cm
Výška 49 cm
Hĺbka 18,5 cm
Výška bez podstavca 45,1 cm
Hĺbka bez podstavca 7,5 cm
Hmotnosť 6,9 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO432a
Produktové číslo:  LT-823 LED M92B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04