Obnoviť stránku

32" LTLM LE32T8

4,1 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" LTLM LE32T8

Hľadáte televízor v decentnom prevedení, ktorý disponuje celou škálou moderných technológií, ale napriek tomu drží cenu prekliato nízko? Jeden taký ponúka spoľahlivý výrobca LTLM. Na prvý pohľad vás zaujme širokouhlou obrazovkou s uhlopriečkou 32 palcov a HD Ready rozlíšením. Využíva moderné LED podsvietenie, ktoré sprostredkováva lepší kontrast a významnou mierou sa podieľa na znížení spotreby.
Integrácia tunerov pre príjem digitálneho pozemného (DVB-T) a káblového (DVB-C) vysielanie vám ušetrí ďalšie nemalé výdavky za samostatné prijímače. Vďaka vstupom D-Sub a HDMI je ho možné pripojiť aj k Blu-ray prehrávačom a počítačom. Význačným rysom tohto televízora je prítomnosť USB portu, ktorý dovolí prehrávať video, hudbu alebo fotografie z externých zariadení.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 70 cm
Výška 40,5 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC341zz
Produktové číslo:  LE32T8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13