Obnoviť stránku

32" LG 32LQ6300

4,5 117 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -2 %
203,90 € 207,90 €

32" LG 32LQ6300

Máte chuť pozrieť si v pohodlí domova filmy v porovnateľnej kvalite ako v kine? Potom by mohol byť vhodnou voľbou televízor LG. Prežite ohromujúci vizuálny zážitok vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10 a HLG. Preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia a budú tým pravým pôžitkom. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. K vynikajúcemu vizuálnemu zážitku sa pripája aj skvelý zvuk v podaní 10W reproduktorov. Smart TV LG využíva pokročilý operačný systém WebOS a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora navyše doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 200×200 mm.

Televízor 32
Televízor 32

Kľúčové prednosti televízora 32" LG 32LQ6300

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor LG
  • Úžasné vizuálne zážitky predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Pohltí vás zvuk 10W reproduktorov
  • Užite si detailné Full HD rozlíšenie na 32" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • O zvuk sa stará Dolby Digital 2.0
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly a Apple TV

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné Full HD rozlíšenie na 32" uhlopriečke. Technológia Direct LED ponúka precízne zónové podsvietenie, ktoré sa prispôsobuje obsahu obrazu a poskytuje najlepší kontrast a reprodukciu farieb.

Televízor 32
Televízor 32

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV ponúka vynikajúci vizuálny zážitok. LED technológia umožňuje obrazovke dosiahnuť vysoký jas, tým sa zlepšuje zážitok zo sledovania filmov aj v priestoroch s dostatočným svetlom. Je vybavená LED diódami umiestnenými za LCD panelom, tie osvetľujú obrazovku na dosiahnutie jasného a čistého obrazu.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10 a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 upravovaný na základe scény s najvyšším jasom.

Televízor 32
Televízor 32

Pokorte všetky výzvy v hrách pomocou televízora LG

Vstavané herné funkcie vám zaistia výhodu nad ostatnými hráčmi. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte ten pravý herný zážitok. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor WebOS poskytuje rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v televíznom svete. Veľmi ľahko vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Jednoducho si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby museli ručne písať jej názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať pohodlne jediným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Televízor 32
Televízor 32

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom možnosť prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Priamo na televíznej obrazovke si tak budete môcť prezerať stránky. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Zaujímavou možnosťou je schopnosť prehrávať videá s 360° obrazom. Pri prehrávaní 360° videa si môžete pozrieť video zo všetkých smerov. To vám umožní otvoriť si cestu k preskúmaniu prostredia a odhaleniu detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali neodhalené.

Televízor 32

Využite pokročilé multimediálne funkcie

LCD LED televízor LG vás nadchne svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nemáte čas na svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás televízny programy prestanú lákať, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Rozmery:

46,4 × 73,6 × 18 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

43,7 × 8,29 cm (V × H)

Hmotnosť:

4,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

Full HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,6 cm
Výška 46,4 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 43,7 cm
Hĺbka bez podstavca 8,29 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 60,6 cm
Hmotnosť 4,7 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 10 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 27 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 40 kWh/1000h

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607c4f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  32LQ63006LA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07