Obnoviť stránku

32" LG 32LN540B

4,4 62 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" LG 32LN540B

Tento televízor vám ponúkne LED podsvietenie, ktoré spolu s vysokým rozlíšením a pokročilými technológiami pre spracovanie obrazu vytvárajú najlepší možný obraz. Na priestrannej obrazovke vyniknú nielen televízne programy a filmy, ale aj fotky a nahrávky z dovolenky alebo oslavy, prehrávané zo zariadenia pripojeného prostredníctvom portu USB.
Technológia Motion Clarity Index spolu s výkonným enginom dovoľuje mimoriadne účinnú redukciu rozmazania obrazu v rýchlych scénach. Funkcia Clear Voice II automaticky zvyšuje hlasitosť ľudského hlasu, pri zvýšení hlučnosti zvukov na pozadí. Vďaka automatickej kalibrácii jasu, kontrastu, sýtosti a ďalších vlastností si užijete kvalitný obraz aj bez zložitého upravovania a nastavovania.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,8 cm
Výška 49,7 cm
Hĺbka 20,7 cm
Výška bez podstavca 44,9 cm
Hĺbka bez podstavca 7,9 cm
Hmotnosť 6,4 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK303a
Produktové číslo:  32LN540B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01