Obnoviť stránku

32" LG 32LK610BPLB

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" LG 32LK610BPLB

Úžasný obraz v každom detaile

HD ready televízor LG 32LK610BPLB s uhlopriečkou 32" ponúka vďaka modernej IPS technológii ostrý obraz s bohatými detailmi a absolútne úžasnými farbami. Prepracované používateľské rozhranie webOS 3.5 poskytne inteligentné funkcie pre zobrazovanie internetového a multimediálneho obsahu priamo na obrazovke. K dispozícii sú tiež kvalitné integrované reproduktory s výkonom 20 W a efektom virtuálneho priestorového zvuku.


Elegantný dizajn televízora LG

Televízor zaujme elegantným tmavosivým dizajnom a ultra tenkým rámčekom, ktorý sa stane ozdobou vašej obývačky a zaistí fantastický obraz ako z plátna kina. LG 32LK610BPLB je možné postaviť na pevný podklad či umiestniť na stenu pomocou závesného systému VESA.


Precízne spracovanie obrazu

Výkonný štvorjadrový procesor nepretržite redukuje rušivý šum a vylepšuje ostrosť obrazu aj pri prevode obsahu z nižšieho rozlíšenia na kvalitu blížiacu sa rozlíšeniu Full HD. Technológia TrueMotion 100 navyše priebežne eliminuje rozmazanie či zdvojenie obrazu pre maximálne ostré detaily aj pri rýchlo sa pohybujúcich sekvenciách.


Jednotná kvalita obrazu z akéhokoľvek uhla

Moderný IPS displej sa postará o vynikajúcu viditeľnosť obrazovky TV LG z akéhokoľvek uhla bez nežiaduceho farebného skreslenia. IPS technológia navyše vyniká vynikajúcou vernosťou farieb, bohatým kontrastom a dynamikou, vďaka čomu sa zobrazený obsah maximálne približuje skutočnosti. Výsledkom je dych vyrážajúci obraz, ktorý vás doslova obklopí živými detailmi.


Realistický obraz s technológiou 4K Active HDR

Podpora formátu HDR vrátane HDR10 Pro a HLG Pro umožní zobraziť obrazový obsah s jemnými detailmi, realistickými farbami a bohatým kontrastom. Televízor LG 32LK610BPLB spracováva obraz po jednotlivých snímkach pomocou dynamických úprav. Prostredníctvom tohto citlivého spracovania obrazu možno reprodukovať aj štandardný obsah do režimu HDR.


Inteligencia, ktorá počúva

Televízor LG 32LK610BPLB je vybavený umelou inteligenciou ThinQ, ktorá umožní pomocou hlasových príkazov ľahko vyhľadávať v EPG, poskytovať informácie v reálnom čase alebo vyhľadať kanály s požadovaným obsahom. Jedným príkazom môžete napr. zabezpečiť vyhľadanie soundtracku k sledovanému filmu či možnosť, že po skončení relácie sa televízor automaticky vypne.


Používateľské prostredie LG webOS

S používateľským prostredím LG webOS 3.5 môžete zabudnúť na klasické ovládanie televízora a využívať vybrané aplikácie a iné prémiové služby, ktoré možno ovládať aj hlasom. Prístup k internetu, prehrávanie filmov, hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom prepojenia s mobilným telefónom Magic Remote umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou jednoduchých gest a príkazov.


Maximálny pôžitok z multimediálnej zábavy

Vďaka bohatej konektorovej výbave možno televízor značky LG pripojiť k akémukoľvek modernému multimediálnemu zariadeniu vrátane herných konzol, digitálnych fotoaparátov, kamier, notebookov a pod. Na zadnej strane televízora nájdete 3× HDMI a 2× USB port. K dispozícii je tiež možnosť pripojenia k internetu a mobilným zariadeniam cez bezdrôtové rozhranie WiFi a Bluetooth 4.2.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,2 cm
Výška 47,2 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 44,5 cm
Hĺbka bez podstavca 8,7 cm
Hmotnosť 5,1 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607c1
Produktové číslo:  32LK610BPLB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14