Obnoviť stránku

32" LG 32LF5800

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" LG 32LF5800

SDÍLENÍ OBRAZOVKY

ZDIEĽANIE OBRAZOVKY

Zobrazujte obsah zo svojich inteligentných mobilných zariadení na veľkej obrazovke televízora LG pomocou funkcie zrkadlenia obrazu pripojením cez MHL, WiDi a Miracast. Svoj obsah teraz môžete zdieľať bez problémov a bez obmedzenia.

SDÍLENÍ OBSAHU

ZDIEĽANIE OBSAHU

Či už ste doma alebo na cestách, máte možnosť neobmedzeného zdieľania a používaním obsahu na rôznych zariadeniach. S funkciou LG Smart Share™ možno ľahko pripájať zariadenia v domácnosti. Jednoduchým prihlásením k vlastnému účtu LG potom získate prístup k zábave v čase, keď nie ste práve doma.

MAGICKÝ OVLADAČ

MAGICKÝ OVLÁDAČ

LG vám prináša TV diaľkový ovládač Magic Remote pre LG Smart TV s technológiou LG "Ukáž, potvrď a ovládaj". Diaľkový ovládač zabezpečuje vaše spojenie s obsahom na obrazovke televízora prostredníctvom jednoduchých gest a rýchlych kliknutí na tlačidlo OK.

LG CLOUD

LG CLOUD

So službou LG Cloud môžete na šikovnom televízore prehrávať svoj obsah odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Užívajte si na televíznej obrazovke videonahrávky, hudbu a fotografie z iných zariadení s možnosťou rýchleho prístupu.

INTELIGENTNÍ ÚSPORA ENERGIE

INTELIGENTNÁ ÚSPORA ENERGIE

Súčasťou systému je kontrola podsvietenia pre reguláciu jasu, funkcia Screen-off umožňujúca vypnutie obrazovky v čase, kedy chcete prehrávať iba zvuk, a funkcia Standby Mode Zero, ktorá umožňuje prepnúť televízor do pohotovostného režimu s nulovou spotrebou energie.

MOTION ECO SENSOR

MOTION ECO SENSOR

Motion Eco Sensor je brilantná nová technológia, ktorá znižuje spotrebu elektriny citlivou reguláciou jasu obrazovky podľa rýchlosti pohybu obrazu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,2 cm
Výška 48,1 cm
Hĺbka 20,7 cm
Výška bez podstavca 43,7 cm
Hĺbka bez podstavca 5,5 cm
Hmotnosť 6,2 kg
VESA prichytenie 200×200
Kód:  WK609b27
Produktové číslo:  32LF5800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08