Obnoviť stránku

32" Hyundai HL 32382 SMART

4,6 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Hyundai HL 32382 SMART

Kvalitný LED televízor Hyundai HL 32382 ponúka rad pokročilých funkcií na HD ready obrazovke. Obrazový panel s rýchlou dobou odozvy vám sprostredkuje filmy v perfektnej kvalite. Televízor je kompletne pripravený na pripojenie k internetu . Využiť môžete integrovaného LAN konektoru alebo môžete dokúpiť USB WiFi adaptér a pripojiť sa bezdrôtovo. USB využijete aj na priame nahrávanie z digitálneho tunera na externý pevný disk alebo USB flashdisk. Funkcia Time Shift vám umožní kedykoľvek sledovaný program prerušiť a neskôr sa k nemu plynule vrátiť. Podporuje aj prehrávanie veľkého radu video formátov, ako je napríklad veľmi populárny MKV, Xvid, AVI a mnoho ďalších.

Ponuka celého sveta


Internetová Smart TV Hyundai ponúka úplne nové možnosti v sledovaní filmov v najväčšej tuzemskej on-line videopožičovni Topfun. Atraktívna ponuka filmov vrátane hollywoodských trhákov sa stáva súčasťou vášho televízora. Stačí si pomocou diaľkového ovládača vybrať film podľa nálady, priamo vo svojej televízii si ho spustiť a potom už len pohodlne sledovať. S podporou internetových aplikácií vás Smart TV Hyundai neprestane baviť, a môžete tak byť neustále v kontakte s okolitým svetom. Rovnako voľne surfujte na internete v Smart televízii ako na počítači. Smart TV Hyundai ponúka množstvo prémiových internetových aplikácií: Topfun, YouTube, Skype, RedBull TV, Facebook, PlayJam a ďalšie.

Smart Remote control


Smart Remote control je jedinečná aplikácia, ktorú vám prináša značka Hyundai, slúžiaca na ovládanie Smart TV cez mobilné zariadenia ako sú inteligentné telefóny a dotykové tablety. Doslova povedané premeníte svoj tablet či šikovný telefón na diaľkové ovládanie , ktorým sa budete lepšie, ľahšie a pohodlnejšie pohybovať v prostredí internetu a v aplikáciách vo vašom Smart televízore.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,5 cm
Výška 48,8 cm
Hĺbka 18,5 cm
Výška bez podstavca 43,8 cm
Hĺbka bez podstavca 9,7 cm
Hmotnosť 6,55 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY232da1
Produktové číslo:  HYUHL32382SMART
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18