Obnoviť stránku

32 "Hyundai FL 32515

4,6 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32 "Hyundai FL 32515

Moderný Full HD LCD televízor v štýlovom a kompaktnom prevedení vhodný do menších či stredných miestností. Zobrazovací panel televízora využíva LED podsvietenie, ktoré dokáže lepšie kontrolovať úroveň jasu pre dosiahnutie optimálneho jasu a sýtosti farieb obrazu. LED technológia tak umožňuje detailnú kontrolu úrovní jasu celej obrazovky a poskytuje mnohonásobne vyšší kontrast než klasický LCD panel. A to všetko ruka v ruke so zníženou spotrebou elektrickej energie. Rozlíšenie je podporované v špecifikácii Full HD pre maximálne pôžitky zo sledovania filmov na Blu-ray diskoch a hranie konzolových hier.

Výbava s kompletným sortimentom


Sledovanie množstva televíznych programov bez nutnosti dokúpenia ďalších zariadení umožní vstavaná dvojica tunerov v podobe DVB-T a DVB-C pre digitálny pozemný a káblový príjem. Rozhranie televízora ponúkne HDMI, ktoré má v dnešnej dobe skutočne univerzálne využitie a stretnete sa s ním pri digitálnej HD videokamere, Blu-ray/DVD prehrávači, AV prijímači, grafických kartách atď. Štandardom rozhrania moderného televízora je potom USB 2.0, slúžiace na pripojenie USB flashdisku alebo externého HDD na priame prehrávanie videí (vrátane DivX HD), hudby či fotografií. Na pripojené médium okrem toho nahráte TV vysielanie alebo si ho pozastavíte,  tzv. timeshift.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 73,5 cm
Výška 47,8 cm
Hĺbka 18,5 cm
Hmotnosť 6,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY231d3j
Produktové číslo:  HYUFL32515
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01