Obnoviť stránku

32" Hyundai DLF 32295 SMART

4,5 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Hyundai DLF 32295 SMART

Internetové televízory sú fenoménom dnešnej doby. Umožňujú užívať si internet, emailovú schránku či aplikácie ktoré ste zvyknutí využívať neustále po ruke, v pohodlí domova a v komforte veľké obrazovky. Pre pohodlné surfovanie internetom ponúka značka Hyundai aj bohaté príslušenstvo ako pohybový ovládač, USB WiFi dongle a predovšetkým aplikáciu Smart Remote control, ktorá premení Váš chytrý telefón, či tablet v pohodlný ovládač, ktorý funguje ako počítačová myš.
Jedná sa o novú technológiu, ktorú na našom území spustila Slovenská televízia a Smart televízor značky Hyundai ju podporuje. Vďaka nej môžete bezplatne využívať kompletný archív iVysílání Českej televízie, ktorý v súčasnosti obsahuje až 8 rokov záznamov. Relácie možno jednoducho vyhľadávať vďaka prehľadnému menu v pohodlí svojej obývačky, priamo na televízore, bez nutnosti použitia počítača a v komforte, ktorý ponúka klasický TV príjem. Do iVysílání sa jednoducho dostanete stlačením červeného tlačidla, kedy sa vám zobrazí základná ponuka ČT menu a v ponuke sa ďalej pohybujete krížom diaľkového ovládača.

HbbTV

Pokrok sa nedá zastaviť a to je dobre. Nové aplikácie sa neustále rozvíjajú a to platí aj pre Smart TV Hyundai. Inteligentný centrum - Smart Center ponúka prepojenie televízora s dotykovým tabletom alebo šikovným telefónom. Iste oceníte funkciu FollowTV, ktorá Vám umožní súbežné sledovanie relácie na TV a na tabletu. Tiež funkcia "Sharování" nie je na zahodenie. Jedným ťahom prsta vám fotka, hudba či video z tabletu preletí na obrazovku TV.  Hyundai Smart Centre

Smart centier

Internetové aplikácie

S podporou internetových aplikácií vás Smart TV Hyundai neprestane baviť a môžete tak byť neustále v kontakte s okolitým svetom. Voľne surfujte na internete vo Smart televízii rovnako ako na počítači. Ponúka vám plno prémiových internetových aplikácií: Topfun,, YouTube, RedBull TV, Facebook, Twitter, CineTrailer, PlayJam a mnoho ďalších.
Televízor podporuje priame nahrávanie z digitálneho tunera na externý pevný disk alebo USB flashdisk vďaka funkcii Record Ready. Funkcia Time Shift vám zase umožní kedykoľvek sledovaný program prerušiť a potom sa dopozeral s časovým posunom. Televízor podporuje prehrávanie veľkej radu video formátov, ako je napríklad veľmi populárny MKV, Xvid, AVI a mnoho ďalších. Pre pripojenie periférnych zariadení sú pripravené dva HDMI vstupy a dva vysokorýchlostné USB vstupy.

Funkcie a ďalšie vlastnosti

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,5 cm
Výška 49 cm
Hĺbka 18,5 cm
Výška bez podstavca 45,1 cm
Hĺbka bez podstavca 9 cm
Hmotnosť 6,68 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY232db
Produktové číslo:  HYUDLF32295SMART
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16