Obnoviť stránku

32" Gogen TVH 32384 WEB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Gogen TVH 32384 WEB

LED televízor Gogen má krásne biele prevedenie a rozmanité funkcie, ktoré potešia každého užívateľa. Televízor sa radí medzi tzv. SMART TV, a tak ponúka komfort sieťových funkcií. Prezriete si nielen webový obsah integrovaným prehliadačom, ale s absolútnou jednoduchosťou možno tiež streamovať videá či hudbu prostredníctvom DLNA . Prehráte tak obsah vášho telefónu, tabletu aj notebooku prostredníctvom dostupnej káblovej siete, ktorú napríklad pripojíte k bezdrôtovému routeru az pohodlia gauča si všetko vychutnáte. Ak nechcete k televízii ťahať kábel siete, potom je tu šanca doplnenie WiFi modulu do USB.

TV so všetkým komfortom


Po pripojení do siete získate aj ovládanie z mobilných zariadení s operačným systémom Apple iOS a Google Android. Už nemusíte hľadať ovládač alebo sa pre neho naťahovať. Samozrejmosťou je hlavný účel televízia, teda príjem TV relácií prostredníctvom digitálneho tunera. Vo výbave má hneď 2 tunery pre najčastejšie používané normy - anténny DVB-T a káblový DVB-C. Pre vyššiu kvalitu obrazu podporuje DVB-T vysielania MPEG4 vo vysokom rozlíšení. HbbTV okorení váš televízny zážitok. Prináša prídavné informácie zaujímavé pre diváka typu odkazu na zaujímavý text, fotografie, audio či video. Unikátna aplikácia iVysílání od Českej televízie vám sprístupní bohatú ponuku archívu, kde nájdete tisíce hodín rozličných relácií .

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,5 cm
Výška 49,5 cm
Hĺbka 18,5 cm
Hmotnosť 6,8 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WG9532d3d
Produktové číslo:  GOGTVH32384WEB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02