Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

32" BenQ PD3200U

4,6 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" BenQ PD3200U

BenQ PD3200U je profesionálny 32" LCD monitor osadený 10-bitovým IPS panelom s prémiovou kvalitou obrazu zodpovedajúcou štandardu Rec. 709. Ponúka 4K rozlíšenie 3840 x 2160 s pomerom strán 16:9, pokrytie farebného priestoru 100 % sRGB. Ocenia ho nielen grafici, ale aj všetci nároční používatelia.
BenQ PD3200U je pripravený na špecifické požiadavky používateľov. Disponuje technológiami upresňujúcimi obraz a uľahčujúcimi jednotlivé náročné činnosti - Darkroom režim, CAD/CAM režim, Animation režim, Dual View a ďalšie.
Skvelý produkt podčiarkuje bohatá ergonómia, teda nastavenie obrazovky do ľubovoľnej polohy výškovým posunutím, sklopením či otočením až do pozície Pivot.
Nechýbajú tradičné technológie na ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, ktoré zamedzujú blikanie na pozadí, resp. redukujú vyžarované škodlivé modré svetlo.


BenQ PD3200U 4K

4K Rozlíšenie

Ultravysoké rozlíšenie 4K ponúka mimoriadne zážitky pri sledovaní jasných detailov a presných línií pre náročných používateľov.

Pokrytie 100 % sRGB a Rec.709 štandard

S 10-bitovou farebnou hĺbkou, štandardom Rec.709, 100 % pokrytím farebného priestoru sRGB a certifikáciou Technicolor si môžete byť istí, že dostanete konzistentné vysokopresné farby, skrátka najlepšie možné farebné zobrazenie.

Široký zorný uhol s technológiou IPS

PD3200U je vybavený IPS panelom, ktorý používateľovi ponúka široké pozorovacie uhly (178° v horizontálnom aj vertikálnom smere) s výnimočnou čistotou a sviežou kvalitou obrazu vo všetkých uhloch.


Režim Darkroom

Režim Darkroom upravuje jas a kontrast obrazu, poskytuje zreteľné a ostré detaily a vytvára optimálne nastavenie na prácu v tmavom prostredí.

BenQ PD3200U CAD/CAM

Režim CAD/CAM

Už nikdy neprehliadnete jediný detail! Prevratný režim CAD/CAM ponúka vysoko kontrastný obraz, čím vyniknú čiary a tvary technických výkresov. Výborné parametre displeja najlepšie využijete v aplikáciách typu Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA a ďalších CAD/CAM riešeniach.

Režim animácie

Animačný režim umocňuje detaily v tmavých tieňoch, aby ste mohli ľahko ladiť svoje návrhy, zatiaľ čo oblasti obrazu, ktoré túto funkciu nepotrebujú, zostávajú nezmenené.

BenQ PD3200U režim animácie

Keyboard Video Mouse Switch

Funkcia KVM Switch umožnuje používateľom voľne prepínať z dvoch odlišných zdrojov za použitia iba jednej súpravy klávesnice a myši. Užitočná funkcia šetrí miesto a zvyšuje efektivitu práce. Pozrite sa ako KVM funguje vo videu.

DualView režim

Svoj pracovný postup môžete zdokonaliť prepnutím do režimu DualView, kde možno prezentovať nové návrhy v rôznych režimoch zobrazenia vedľa seba.

Ovládač "Hotkey puck"

Používateľsky prívetivé prostredie podporuje aj dodávaný ovládač. Zmenu režimov zmeníte pomocou tlačidla, na ktorom si nastavíte režimy podľa vašich preferencií. Orientáciu v prehľadnom menu na displeji uľahčí smerová ružica.

BenQ PD3200U Hotkey puck
BenQ PD3200U Ergonomie

Bohatá ergonómia a Pivot

Ergonómia hrá významnú úlohu v produktivite. Nastavte si monitor do správnej výšky, aby ste sa cítili pohodlne a pokračujte v práci. Využite funkciu Pivot, teda automatické preklopenie obrazu na výšku.


BenQ Flicker-free

Hodiny práce pred monitorom možno teraz absolvovať bez pocitu únavy alebo podráždenia zraku. Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200-krát za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor PD3200U.

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti na danej činnosti.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Odozva 4 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Kontrast 1000:1
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, mini DisplayPort
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
mini DisplayPort 1 ×
USB 5 ×
Káble v balení HDMI, DisplayPort, USB

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
Ďalšie funkcie Obraz v obraze (PiP)

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,03 cm
Výška 64,1 cm
Hĺbka 22,36 cm
Hmotnosť 13,2 kg

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 44 kWh/1000h

Spotreba

Kód:  WT158m31
Produktové číslo:  9H.LF9LA.TPE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19