Obnoviť stránku

32" BenQ PD3200Q

4,5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 441,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 419,81 €/ks

32" BenQ PD3200Q

BenQ PD3200Q je profesionálny 32" LCD monitor osadený 10-bitovým VA panelom s prémiovou kvalitou obrazu zodpovedajúcou štandardu Rec. 709. Ponúka WQHD rozlíšenie 2560 ×1440 s pomerom strán 16 : 9, pokrytie farebného priestoru 100 % sRGB. Ocenia ho nielen grafici, ale aj všetci nároční používatelia.
BenQ PD3200Q je pripravený na špecifické požiadavky používateľov. Disponuje technológiami upresňujúcimi obraz a uľahčujúcimi jednotlivé náročné činnosti – Darkroom mód, CAD/CAM režim, Animation mód, Dual View a ďalšie.
Skvelý produkt podčiarkuje bohatá ergonómia, teda nastavenia obrazovky do ľubovoľnej polohy výškovým posunutím, naklopením či otočením až do pozície Pivot.
Nechýbajú tradičné technológie pre ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, ktoré zamedzujú blikanie na pozadí, resp. redukujú vyžarované škodlivé modré svetlo.


BenQ PD3200Q 2K

Vysoké rozlíšenie

Ultra vysoké rozlíšenie ponúka mimoriadne zážitky pri sledovaní jasných detailov a presných línií pre náročných používateľov.

Pokrytie 100 % sRGB a Rec.709 štandard

S 10-bitovou farebnou hĺbkou, štandardom Rec.709, 100 % pokrytím farebného priestoru sRGB a certifikáciou Technicolor si môžete byť istí, že dostanete konzistentné, veľmi presné farby. Jednoducho najlepšie možné farebné podanie.


Režim Darkroom

Režim Darkroom upravuje jas a kontrast obrazu, poskytuje zreteľné a ostré detaily a vytvára optimálne nastavenie pre prácu v tmavom prostredí.

BenQ PD3200Q CAD/CAM

Režim CAD/CAM

Už nikdy neprehliadnete jediný detail! Prevratný režim CAD/CAM ponúka vysoko kontrastný obraz, čím vyniknú čiary a tvary technických výkresov. Výborné parametre displeja najlepšie využijete v aplikáciách typu Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA a ďalších CAD/CAM riešeniach.

Režim animácie

Animačný režim umocňuje detaily v tmavých tieňoch, aby ste mohli ľahko ladiť svoje návrhy, zatiaľ čo oblasti obrazu, ktoré túto funkciu nepotrebujú, zostávajú nezmenené.

BenQ PD3200Q režim animácie

Keyboard Video Mouse Switch

Funkcia KVM Switch umožnuje používateľom voľne prepínať z dvoch odlišných zdrojov pri použití iba jednej sady klávesnice a myši. Užitočná funkcia šetrí miesto a zvyšuje efektivitu práce. Pozrite sa ako KVM funguje vo videu

DualView režim

Svoj pracovný postup môžete zdokonaliť prepnutím do módu DualView, kde možno prezentovať nové návrhy v rôznych režimoch zobrazenia vedľa seba.

Ovládač „Hotkey puck“

Používateľsky prívetivé prostredie podporuje tiež dodávaný ovládač. Zmenu módov zmeníte pomocou tlačidla, na ktoré si navolíte režimy podľa vašich preferencií. Orientáciu v prehľadnom menu na displeji uľahčí smerová ružica.

BenQ PD3200Q Hotkey puck
BenQ PD3200Q Ergonomie

Bohatá ergonómia a Pivot

Ergonómia hrá významnú úlohu v produktivite. Nastavte si monitor do správnej výšky, aby ste sa cítili pohodlne a pokračujte v práci. Využite funkciu Pivot – teda automatické preklopenie obrazu na výšku.


BenQ Flicker-free

Hodiny práce pred monitorom možno teraz absolvovať bez pocitu únavy alebo podráždenia zraku.Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor PD3200Q.

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesti hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti od danej činnosti.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Rozlíšenie 2560×1440

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 4 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Antireflexný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 10 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort, DVI, mini DisplayPort
Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4
Štandardy dátového rozhrania USB 3.2
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
HDMI 1 ×
DVI 1 ×
DisplayPort 1 ×
mini DisplayPort 1 ×

Farebné pokrytie

sRGB 100 %

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free, KVM
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74,03 cm
Výška 64,17 cm
Hĺbka 22,36 cm
Hmotnosť 12,5 kg

Balenie

Káble v balení HDMI, DisplayPort, USB

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 42 kWh/1000h
Kód:  WT158m3
Produktové číslo:  9H.LFALA.TPE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04