Obnoviť stránku

32" BenQ EW3270ZL

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" BenQ EW3270ZL

V tenko dizajnovanom LCD získate extra ostrý obraz od okraja po okraj. Svojimi parametrami zobrazenia si hovorí o vysoko kvalitnú multimediálnu zábavu. Monitor s 10 bitovou farebnou hĺbkou, pred vaše oči nasunie viac ako miliardovú paletu farieb, ktorá 100 % zodpovedá štandardu sRGB.
Každá drobnosť v obraze je perfektne odlíšená a vám už nič neunikne, ani vo veľmi zložitých scenériách. Na 32" uhlopriečke s WQHD rozlíšením už nebude strádať. Na svoj prospech získate naozaj veľký zobrazovací priestor. Ak by vám to aj napriek tomu nestačilo, potom oceníte jeho tenký rámik, vďaka ktorému nebude problém pridať ďalší monitor, či rovno 2 monitory po jeho boku.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká, dobre viditeľná plocha (rozlíšenie 2 560 × 1 440)
  • Kvalitný panel AMVA+ na nezmenený pohľad z uhla
  • Miliardová paleta podľa Rec.709 a 100 % sRGB
  • Vystupňovanie farieb enormným kontrastom
  • Optimalizácia podľa obsahu a okolitého svetla
  • Technológia na minimalizáciu očnej únavy
  • Dvojica HDMI a podpora MHL pre mobily
  • Vhodný do viacmonitorového systému

Okamžitá optimalizácia

Technológia Brightness Inteligencia (B.I.) upravuje zobrazenie pre správny pôžitok sledovania. Analyzuje obsah a upravuje intenzitu svetla tak, aby boli jasné aj tmavé oblasti scény dobre viditeľné. Tiež dokáže detekovať množstvo okolitého svetla a automaticky upraví jas na úroveň špičkového obrazu, bez nadbytočného namáhania očí.

Vždy kvalitný

VA panel prináša na váš stôl vierohodné farby s nezmenenou kvalitou pri pohľade z ľubovoľného uhla. O jemnom odstupňovaní každého odtieňa hovorí aj nadštandardný kontrast 3000:1 v typickej stupnici a 20 miliónov ku jednej dynamicky. Obraz ostrý ako britva privediete cez konektor HDMI, DisplayPort alebo Mini DisplayPort.

Minimalizácia únavy očí

Ako skutočný prínos pre vaše oči berte technológiu Flicker-free eliminujúcu blikanie pri všetkých úrovniach jasu. To síce nie je voľným okom vidieť, ale vaše oči o ňom rozhodne vedia. Účinne sa tým znižuje únava očí, najmä pri dlhodobom pozorovaní monitora. Ďalšou z praktických zobrazovacích funkcií je režim potlačenia modrého spektra, čo je najčastejšia príčina poškodenia zraku, únavy očí, či bolesti hlavy.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT158r2
Produktové číslo:  9H.LFRLB.QBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19