Obnoviť stránku

32" BenQ BL3201PT UHD 4K

4,8 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" BenQ BL3201PT UHD 4K

32" monitor BenQ BL3201PT je vybavený 10-bitovým displejom IPS s rozlíšením 4K2K ultra HD (3840 x 2160 bodov), ktoré prináša o viac ako 300 % väčší pracovný priestor v porovnaní s klasickým Full HD 1080p, rovnako ako väčšiu hustotu pixelov (PPI) a tým jemnejší obraz. K dispozícii máte tiež veľa nastavení zobrazenia, ako napríklad CAD/CAM Mode rozjasňujúci zložité krivky modelov či režim Animácia pre detailné prehliadanie grafických návrhov s možnosťou voľby 10 úrovní jasu pre lepšiu viditeľnosť v tmavých miestach.

Pre situácie, ktoré vyžadujú porovnanie výstupe z dvoch rôznych počítačov, ponúka monitor funkciu obraz v obraze (PIP) a obraz vedľa obrazu (PBP). K dispozícii je tiež Desktop Partition umožňujúci rozmiestnenie aktívnych aplikácií na obrazovke pomocou jedného kliknutia a softvér Display Pilot s funkciou Auto Pivot pre jednoduchú správu a nastavenie obrazu pri otočení do vertikálnej pozície. K dispozícii je samozrejme aj výškovo nastaviteľný stojan.

Veľký dôraz je opäť kladený na ochranu očí. V rámci Eye-care technológií sú k dispozícii Flicker-free, eliminujúce blikanie na pozadí a Low Blue Light, redukujúce škodlivé modré svetelné spektrum. Monitor možno k zdrojovému zariadeniu pripojiť prostredníctvom dvoch portov HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, mini DisplayPort alebo rozhrania DVI-DL. K dispozícii je tiež päť portov USB 3.0 a čítačka kariet SD.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT158c2
Produktové číslo:  9H.LCFLB.QBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11