Obnoviť stránku

32 "AOC U3277PQU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32 "AOC U3277PQU

Moderné monitor AOC splní všetky vaše očakávania. Ponúkne vám veľkú uhlopriečku 32 ", vysoké 4K rozlíšenie a špičkové farebné podanie. Monitor ťaží z použitej IPS technológie, ktorá zaisťuje široké farebné spektrum, veľké pozorovacie uhly a odozvu púhe 4ms. Nemenej dobrý je aj jas a kontrast, ktorý dosahuje dynamicky pomere až 80M : 1. Podsvietenie má na starosť LED technológia, ktorá nielen že zaistí rovnomerný podsvietenie, ale aj šetrí vašu peňaženku.

kľúčové vlastnosti

  • Úsporný certifikát Energy Star 6 a EPEAT Gold
  • Jemný obraz so 4 K rozlíšením
  • Špičkové farebné podanie
  • exkluzívny vzhled

pripojíte čokoľvek

Monitor je samozrejme vybavený i po konektorové stránke, nájdeme tu širokú plejádu konektorov, vrátane najnovšieho HDMI 2.0, Display Portu či osvedčených DVI a D-Sub. Ďalej tu nájdeme rozhranie USB 2.0 a aj novšie USB 3.0. Monitor je tiež vybavený technológiou MHL, ktorá slúži pre jednoduché pripojenie mobilných zariadení.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK234a
Produktové číslo:  U3277PQU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03