Obnoviť stránku

32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming


Zakřivená obrazovka
 

Svet nie je plochý

Vychutnajte si viac obklopujúci obraz pri sledovaní filmov, hraní hier alebo pri prezeraní webových stránok vďaka zakrivenej obrazovke s polomerom zakrivenia 1 800 R. S týmito Full HD monitormi s pomerom strán 16:9 budete doslova obklopený tým, čo sa bude nachádzať na obrazovke.

FreeSync
 

Plynulo, ako je to možné

Tieto monitory sa môžu pochváliť technológiou FreeSync, čo znamená, že môžu spolupracovať s grafickými kartami a ovládačmi, ktoré technológiu FreeSync podporujú, na odstránenie trhania obrazu pri súčasnej minimalizácii oneskorenia a latencie.

Frekvence až 144 Hz
 

Absolútne plynulá akcia

Skrátka neznášate sledovanie rozmazaných akčných scén a ghosting efektu pri prechodoch medzi scénami? Vďaka vysokej obnovovacej frekvencii až 144 Hz a rýchlym 4 ms odozvám je všetok pohyb vykreslovaný absolútne plynulo.


VA panel
 

Dokonalý obraz

Technológia panelu VA vám prinesie ostrý obraz s bohatými farbami a vysokým kontrastom pri širokých pozorovacích uhloch a technológia Dark Boost vám umožní nastaviť úroveň kontrastu, takže uvidíte každučký detail aj v tmavých scénach. Šesťosé nastavenie farieb vám potom umožní farby doladiť pre ich úžasnejšie a ešte prirodzenejšie podanie a presnejšie detaily.

Acer VisionCare
 

Pohodlné sledovanie

Technológia Acer VisionCare pomáha znižovať únavu očí tým, že eliminuje blikanie obrazovky a mieru vyžarovania modrého svetla. Keď sa stmieva, Low Dimming vám umožní rýchlo nastaviť jas na najnižší stupeň pre príjemne ukľudňujúce zážitky a ešte menšie namáhanie očí.

Široké pozorovací úhly
 

Nová perspektíva

Získajte z vašich multimédií čo najviac. Vďaka širokým pozorovacím uhlom rady XZ1 si môžete vychutnať filmy, fotky a hry, bez ohľadu na to, v akej časti miestnosti sa nachádzate. Obrí zakrivený displej všetko zobrazí jasne a ostro a vďaka VA technológii panela aj pri pohľade z širokých uhlov. Pre prácu na viacerých úlohách naraz môžete k monitoru jednoducho pripojiť dva počítače a pomocou funkcie Picture-by-Picture rozdeliť obrazovku na dve časti.


Hodně konektorů
 

Široké možnosti pripojenia

Ak sa často musíte vysporiadať s obrovským množstvom dát za krátky čas, sú pre vás monitory Acer XZ1 ideálnou voľbou. Rozhranie HDMI 2.0 zaisťuje mimoriadne rýchly prenos dát. Štyri porty USB 3.0 zase umožňujú pripojiť súčasne myš, klávesnicu, slúchadlá a mobilný telefón.

Pohodlné nastavení obrazovky
 

Ergonomická konštrukcia

Ergonomická konštrukcia umožňuje prispôsobiť monitor tak, aby vyhovoval vašim potrebám a dosiahnuť maximálneho pohodlia pri sledovaní obrazu. Jednoducho monitor nakloníte v rozsahu od -5 ° do +25° alebo nastavíte výšku až o 120 mm, zatiaľ čo mu nehybný podstavec zaručuje stabilnú oporu. Nájdite si tú najpohodlnejšiu pracovnú či hernú pozíciu pre hodiny zábavy.

Snadné ovládání
 

Nastavte si funkciu tlačidiel

Pomocou dvojice ľahko dostupných tlačidiel je možné pre rýchlejší prístup a ovládanie štandardne meniť úroveň jasu a hlasitosti. Tou najlepšou vecou je však fakt, že môžete pre vaše pohodlie kedykoľvek zmeniť význam týchto tlačidiel. Jednoducho na ne nastavíte to, čo je pre vás najdôležitejšie.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 32 " (81,28 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Prehnutá

Technológie panela a obrazovky

Typ panela VA
Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie 100×100
Kód:  WO097h8l5
Produktové číslo:  UM.JX1EE.005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14